Mijn ervaring met Bitcoin

In 2020 ben ik mijzelf gaan verdiepen in Bitcoin en crypto. Dat is mijn onderzoekende aard. Ik was in de veronderstelling dat deze markt niet zo veel zou voorstellen. Na onderzoek kwam ik er achter dat Bitcoin, Ethereum, Litecoin en Altcoins zeer zekers wel een serieuze markt is die lucratief kan zijn.

Het eerste half jaar heb ik een paar 100 euro verlies. Vanzelfsprekend maakte ik alle beginnersfouten en ben ik ook in oplichting getrapt :). Ik had het ingecalculeerd en dat beschouw ik als mijn leergeld.

Volhardend ben ik door gaan zoeken. Ik leerde zelf swingtrading en dat lukte mij. Soms doe ik het nog wel eens, maar ik heb er geen zin in om iedere dag achter de laptop te zitten.

Vanzelfsprekend kun je rijk worden met crypto en net zo goed arm. Maar na mijn onderzoek kwam ik tot de conclusie (voor mij zelf dan) dat Bitcoin leuk is als je gelooft in de kleine winsten die afgeroomd worden. Alle kleine winsten samen leveren uiteindelijk een leuk extraatje in de maand op.

 

De robot plaatst trades (pockets) waarbij je ‘slechts’ 0,75% maakt per trade verlopen vervolgens automatisch. Het gaat om kleine winsten zoals 0,88 eurocent of 3,12 eurocent.

Doordat er telkens snel winst wordt binnen gehaald heb je een relatief laag risico op verlies en wordt het geld waarmee je trade er snel weer uitgehaald.

De nodige ervaring had ik al opgedaan met Bitcoin en softwarerobots. Ik wist waar ik in stapte met Trad3. De eigenaar, Mark Snijders, ken ik persoonlijk. Deze software is opgezet en ontwikkeld gedurende 6 jaar.

Mijn ervaring met Trad3s

De ontwikkelaar en eigenaar van Trad3 ken ik persoonlijk. Ik wist waar ik in stapte bij Trad3s.

ken ik persoonlijk. Omdat ik wist waar ik in stapte heb ik 2000 euro ingelegd op de exchange. Van deze 2000 euro worden er dagelijks trades (pockets ingekocht) van bijvoorbeeld 300 euro. Bij de verkoop van zo’n pocket ontvang je dan 2,25 euro. Dat lijkt niet veel. te leggen. Met deze 2000 euro wordt getrade op de exchange.

Na 1 maand had ik met mijn inleg 134 euro winst getrade.

Zelf vind ik het leuk om ‘s morgens de computer te openen en te kijken wat de winst is.