Chakra en kundalini

Dit is informatie voor de mensen die er innerlijk klaar voor zijn.

Ons chakra systeem en kundalini systeem zijn een kunstmatig geïmplanteerd systeem dat als doel heeft jou onder controle te houden en sturing aan de ziel te geven.

Via de chakra’s poorten kunnen allerlei zaken binnenkomen in jouw systeem, denk aan entiteiten, emoties, gedachten (Mindcontrol), manipulatie, misleiding, implantaten e.d. Een heldere uiteenzetting over de werking van de chakra’s, de pijnappelklier lees je hier: Saturnus, chakra’s en de pijnappelklier

Dit is een Engelstalig filmpje van 15 minuten dat weergeeft wat de oorsprong van chakra’s is:   Chakra removal

De chakra’s zijn perfect in staat om oude pijnen te voeden inclusief trauma’s te blijven triggeren. Een wellicht minder herkenbaar, maar ook vaak voorkomend, voorbeeld is hoe je steeds opnieuw geconfronteerd kunt worden met oude trauma’s waar je al zóveel therapiewerk op hebt losgelaten, maar die steeds wéér getriggerd worden.

Het chakra systeem is een copy van de natuurlijke energiecentra – welke wij vanuit Oorspronkelijkheid in ons lichaam hebben – en staat niet in verbinding met het Oorspronkelijke Organische Universum. Het is ingebracht door het Artificiële Universum (A.I.) o.a. om zoveel mogelijk afgescheidenheid te ervaren, ons in het systeem van karma te behouden en ons bij het overgaan opnieuw de God-Matrix in te duwen.

Vanuit Multidimensioneel Bewustzijn en de Soevereiniteit van jouw Ziel heb jij de mogelijkheid en de kracht om dit ingevoegde systeem stop te zetten. Hierbij kan ik jou facilitereren.

Het systeem (de God-Matrix) heeft dan geen vat meer op jou. Hierdoor kun je vanuit Eigen Kracht jouw levensreis vervolgen.

Het chakra en kundalini systeem heeft zijn dienst bewezen en ervaringen uitgewisseld en dient vanuit respect en eigen verantwoordelijkheid (niet vanuit boosheid) te worden verwijderd. Tijdens een consult gebeurt dit door middel van energetische uitwisseling.

Het resultaat is dat je, vrijwel meteen, meer ruimte en stroming in  jouzelf ervaart.

Deze leringen zijn afkomstig van George Kavassilas die het boek “Our Universal Journey” heeft geschreven. Interessante interviews met George Kavasillas kun je hier vinden: Our Journey Home

De kern van de visie vanuit het verwijderen van de chakra’s en kundalini is dat je al jouw multidimensionale delen verenigt binnen in dit fysieke lichaam, in deze tijdslijn, in het Hier en Nu. Hierbij geef jij je zelf een groot geschenk, maar ook het collectief, alsmede alle zielen / wezens met wie jij verbonden bent.

Alles dat je ooit dacht geleerd te hebben met betrekking tot spiritualiteit, de chakra’s en de kundalini steekt vanuit, deze visie, volledig anders in elkaar.

Innerlijk heb je er klaar voor te zijn om het proces aan te gaan om jouw chakra’s en kundalini te willen verwijderen. Neem hier de tijd voor en onderzoek deze materie zelf.

Hier kan je lezen over mijn persoonlijke proces