Chakra removal

In dit artikel wordt je aan het denken gezet over een aantal zaken die jij, vanzelfsprekend, hebt aangenomen over de New Age wereld en spiritualiteit.

Je zult waardevolle links en informatie vinden in dit artikel waarbij de huidige wereldcrisis en de krachten achter de schermen in beeld worden gebracht.

Er worden wetenschappelijke feiten benoemd die je niet kan ontkennen. Combineer dit met jouw gezonde verstand, jouw hart en intuïtie.

Neem niets zo maar aan en probeer met een open mind dit artikel te lezen.

Voel zelf in of deze informatie met jou resoneert.


 

 

Incarneren

Als ziel ben je aanwezig in jouw oorspronkelijk zelf in het Oorspronkelijk Universum (ook wel het Bronveld genoemd). Hier resoneer je en leef je vanuit jouw organische Zielelicht. Er is geen begin, er is geen einde. De ziel is een oneindig scheppend, eeuwig levend wezen.

Vanuit het Oorspronkelijk Universum  waar je als ziel verblijft incarneer je, via het Hart van het Universum, stapje voor stapje dieper in de God-Matrix. Als zielen leven wij, op aarde, binnen de God-Matrix. We hebben allemaal een, onvoorstelbaar grote, incarnatiegeschiedenis achter ons.

 

Je begint aan veel incarnaties en zielscontracten. Denk bijvoorbeeld aan de volgende afspraken die velen zullen herkennen:

  • Ik belichaam de mannelijke rol, jij speelt de vrouwelijke rol.
  • Jij bent mijn tweelingziel, tweelingvlam
  • Ik stel mijn vrouwelijkheid beschikbaar voor de mannelijke energie

Dit soort afspraken ben je dienstbaar gedurende veel incarnaties. Deze zielscontracten kun je, indien gewenst, ontbinden. Ja. Zelfs de zielscontracten met jouw tweelingziel


 

Even tussendoor . . . Ik wijs het Lichtwerk en de New Age wereld niet af. Iedere energetische coach, lichtwerker doet zijn of haar uiterste best om in deze tijden zo goed mogelijk te leven en werken volgens de Essentie van het Hart. Als de intentie maar goed is. Het gaat er maar net om vanuit welk veld je handelt.

Dit artikel is bedoeld om jou aan het denken te zetten over Lichtwerk, Spiritualiteit en de dubbele bodem hierin te gaan doorzien.

 


 

Spirituele ervaringen 

Spirituele (energetische) ervaringen en hoog gevoelig zijn is booming !

De energetische contacten en ervaringen die jij hebt zijn uitvloeisels van de vele incarnaties die jij hebt gehad.

Met jouw eigen man ben je eerder getrouwd geweest, jij herkent zijn zielsenergie.

Je ontmoet iemand en je voelt dat het een soulmate is.

Manoeuvreren we naar 5D, een hogere dimensie, of worden we in een looping vastgehouden ?

Worden we juist door de New Age wereld uit onze aarding gehaald en van onze hart essentie weggeleid ?

Jij ervaart ‘s nachts een uittreding en herinnert je dat jij contact hebt gehad met de Pleiadiers. Vrijwel ALLE energieën waar jij contact mee hebt nu in deze incarnatie, dit geldt ook voor Engelen en Lichtmeesters zijn energetische verbindingen die jij zelf hebt gelegd.

Heb jij jezelf wel eens afgevraagd waarom je uittreedt ? Het is niet natuurlijk om uit te treden ‘s nachts. Juist gedurende deze uren worden allerlei implantaten binnengebracht in jouw energetisch systeem.

Wat is het belang van deze energieën bij jouw bestaan hier op aarde in deze incarnatie?

Zijn wij als mensen in een fysiek lichaam zo belangrijk ?

Zo ja, waarom ?

Kan er een verborgen agenda aanwezig zijn ?

We gaan een stapje verder . . .

Werken voor het licht

Lichtwerker zijn . . . Waarom zou jij moeten werken voor het Licht terwijl jij Licht BENT? Jij bent simpelweg een Lichtdrager en hoeft alleen maar andere mensen te herinneren dat zij Licht zijn vanuit de oorspronkelijke bron.

Lichtwerkers werken voor het licht en de intentie is zeer zekers goed, alsmede de resultaten. Echter, er wordt niet gewerkt vanuit het werkelijke Bronlicht en zelden of niet wordt er kritisch gekeken naar de energieën waar mee samengewerkt wordt.

Wie heelt jou en aan wie geef jij voeding ? De bron van healing leg je altijd extern neer. Van wie ontvang jij healing ? Van St. Germain ? Van aartsengel Michael ?

Heb jij wel eens, serieus, vragen gesteld over de Engelen, Lichtmeesters en andere energieën ?

Wat komt er binnen via jouw kruinchakra als jij mediteert en jouw kosmische chakra’s volledig openstelt en energetische downloads ontvangt ?

Het opgetild worden naar een hogere dimensie is een soort van kosmische drugs. Iedere keer opnieuw wordt je een grote worst voorgehouden en telkens opnieuw hap je mis of het wordt uitgesteld.

Je kunt dit zien en waarnemen aan de Maan Cycli. Iedere keer opnieuw worden we collectief door een fase heen gehaald. Wij zijn zo al jaren bezig !

We mediteren ons suf. Schiet het werkelijk op ?

Zijn er andere krachten aan het werk achter de schermen ?

Waarom moeten we telkens allerlei channelings met positieve boodschappen aanhoren en over een half jaar is het nog niet veranderd ?

Waarom kom het voor dat een goed medium snel een goeroe wordt ? Op welke energie leven zij dan ? Van hun volgers ?

Waarom is het hiernamaals, de andere wereld, altijd geweldig en mooi, alsof het een sprookjeswereld is ? Het wordt fantastisch voorgespiegeld.

Waarom ik geen Lichtwerker meer ben

10 misvattingen van mensen die voor het licht werken (Nederlands)

Klopt dit wel ?

Is het noodzakelijk om de lessen met een zware karmische lading, iedere keer opnieuw, volledig uit te moeten spelen?

Is er een mogelijkheid dat onze zielen vastgehouden in de herhaling van trauma en drama ?

Keer op keer zitten we in een soort van boetedoening. Klopt dit wel ? Karma en zielscontracten bestaan. Maar worden we niet in een cirkeltje vastgehouden ?

In de Kosmische Arena van het universum worden oorspronkelijke zielscontracten / overeenkomsten gecreëerd met andere zielen. Deze zielen ontmoet je iedere keer weer opnieuw wanneer je opnieuw incarneert.

Je incarneert in een karmische webbing. Dit zijn de zogenaamde levenslessen. Inmiddels zie ik het als ervaringen. Deze diepgaande zielscontracten bestaan, enkel alleen, binnen de God-Matrix. Echter, deze zielscontracten bestaan niet in het Organische Universum. Een zielscontract met jouw tweelingziel kan je dus ontbinden en is niet voor eeuwig.

Als ziel ga je veel incarnaties aan. Bijvoorbeeld: menselijke incarnaties, buitenaards wezen, een planetair wezen, een lichtmeester, een engel, leven op Orion, Arcturius en ga zo maar door. Je bent zowel dader als slachtoffer. Je bent schepper van werelden en je vernietigt werelden.

 


 

En weer een stapje verder . . .

Wereldwijde crisis, Corona

Stel jij jezelf, na 3 jaar, ook vragen over Corona ? 

Het beleid van de overheid ?

De klimaat crisis en CO2 ?

Is het mogelijk dat er krachten achter de schermen aan het werk zijn ?

Tim Gielen zegt hierover het volgende:

Minder dan een handjevol megacorporaties domineert vandaag de dag ons leven in ieder aspect. Van het ontbijt dat s’ ochtends op tafel staat, tot aan het matras waar we s’ nachts op slapen, en alles dat we daar tussenin doen, gebruiken of consumeren draagt bij aan de macht van deze corporaties. In deze video laat Tim Gielen aan de hand van eenvoudig verifieerbare feiten zien hoe deze corporaties, of beter gezegd; hun grootste aandeelhouders, de hoofdrolspelers zijn in het theaterstuk waar we op dit moment getuige van zijn, en de drijvende kracht achter “The Great Reset” van het World Economic Forum. Must See !

Tim Gielen, Wie bezit de wereld (Nederlandstalige video)

 

Wil je meer weten over vaccinaties en de achtergrond hiervan. Stichtingvaccinvrij geef goede informatie over vaccinaties. Dit is informatie van gerenommeerde artsen en wetenschappers. Informatie die je niet ziet op het NOS Journaal.

Stichtingvaccinvrij

Of kijk naar deze documentaire over ervaringen van mensen die hun kinderen lieten vaccineren. Waarschuwing: dit is een intense video om te kijken.

Vaxxed 2


 

De reïncarnatieval

Overleden zielen worden naar opgevangen door God, familieleden, dierbaren en geleid naar de Poort van het Licht.

Heb jij er wel eens over nagedacht of dit werkelijk klopt ? Zou er ook een andere dimensie zijn dan de Poort van het Licht ?

Naar het licht brengen houdt in dat je de zielen rechtstreeks opnieuw terug stuurt naar het Valse Licht.  Lees hier over De reincarnatieval .

 

 

Iets om over na te denken . . .


De maan

Heb jij jezelf wel eens, serieus, vragen gesteld over de maan ? Velen geloven dat de Maan, onze Maan, een natuurlijke planeet is, die rondom de Aarde zweeft.

Wetenschappelijk, zijn er zóveel vraagtekens bij het fenomeen ‘natuurlijke Maan’ te zetten, dat er maar één conclusie overblijft:

De Maan is NIET NATUURLIJK..!

Waarom zijn deze 2 artikelen geplaatst ? Om jou aan het nadenken te zetten over zaken die jij, als vanzelfsprekend, hebt aangenomen. Het is om de kritische denker in jou wakker te maken.

De maan is echt de maan niet

 

De waarheid over de maan

 


 

Weer iets om over na te denken . . .

De Schumannresonantie

Heb jij, al, serieus nagedacht over de Schumannresonantie of heb je je alles dat je wordt verteld, voor waar, aangenomen ?

De Schumannresonantie. Waarom staat iedereen te juichen bij een stijgende Schumannresonantie terwijl je hierdoor slechter kan aarden ?

De grondtoon van de Schumann resonantie is 7,83 Hz. Is het wel natuurlijk de Schumannresonantie zo stijgt ? De aarde verhoogt in trilling. Dit komt vooral door 5G, satellieten en de electromagnetische velden etc.

De snelle stijging van de frequentie van de aarde wordt gelinkt aan de ascentie van onze planeet. Klopt dit wel ?

Allerlei geascendeerde meesters, aartsengelen en andere buitenaardse wezens willen ons via channelings laten doen geloven dat deze stijging van de frequentie van de Aarde het ultieme bewijs is dat onze planeet aan het ascenderen zou zijn.

Die 7,83 hertz, onze ideale frequentie waarbij wij mensen het best functioneren, ligt niet in meditatieve toestand maar in de relax modus. Dat noemt met de alfa staat, alfa hersengolven liggen tussen de 7 en de 14 hertz. Dit is de toestand waarin wij relaxed zijn. Als we ons druk gaan maken, als we gaan werken, als we te maken krijgen met stress en druk, dan ligt de frequentie van onze hersenen tussen de 14 en 38 hertz. Dit noemt men beta golven, de beta staat. Hoe meer stress en hoe meer druk, des te hoger komt de frequentie van onze hersenen te liggen. Dit is wetenschappelijk bewezen.

Recent onderzoek bij de Bosnische piramides heeft bijvoorbeeld uitgewezen dat alle piramides op Aarde deze 7,83 hertz uitzenden.

Lees hier verder over de Schumann resonantie   De vibratie van de aarde is aan het verdubbelen

De krachtige Dual Earth Frequency Generator is een vernuftig klein apparaatje en een waar geschenk voor een ieder die stralingsbewust leeft. De generator zend de 7,83Hz Schumann-resonantie uit. Schumann frequency 7,83 Hz


 

En weer een stapje verder . . .

Saturnus en mindcontrol

Saturnus beschikt over zeven kunstmatige ringen die ingezet worden voor Mindcontrol.  Deze zeven ringen besturen elk één van de chakra’s. De chakra’s zijn via een interface verbonden met ons Lichaam. Chakra’s houden ons gevangen in een soort energetische cocoon, en chakra’s geven ons een synthetische gefragmenteerde vorm van bewustzijn.

Via de chakra’s poorten kunnen allerlei zaken binnenkomen in jouw systeem, denk aan entiteiten, emoties, gedachten (Mindcontrol), manipulatie, misleiding, implantaten e.d.

Heb je al stil gestaan waarom mensen ten tijde van de crisis massaal toiletpapier gingen inkopen ? Het is toch absurd dat mensen in een tijd van crisis toiletpapier gaan hamsteren ? Hoogstwaarschijnlijk was dit een onderdeel van Mindcontrol.

Een heldere uiteenzetting over de werking van de chakra’s, de pijnappelklier lees je op Indigorevolution: Saturnus, chakra’s en de pijnappelklier


 

En we gaan weer een stapje verder . . .

Opnieuw de Maan in beeld . . . Volle Maan Ceremonies

Wat gebeurt er nu eigenlijk wanneer jij deel neemt aan een Volle Maan Ceremonie of Lichtcirkel ? Welke portalen open jij tijdens volle maan ceremonies ? Aangenomen dan vanuit de veronderstelling dat de Maan kunstmatig is en dat je aangestuurd wordt door krachten waar jij je niet bewust van bent.

De mensen die deelnemen aan Volle Maan Ceremonies doen dit vanuit liefde voor de Aarde en de Hemellichamen. De intenties zijn erg fijn ! De onderlinge verbondenheid is ontzettend fijn om te mogen ervaren. Houd dat vast vooral ! Maar ga niet mee zo maar in een ceremonie met aanbidding van de maan die niet van een natuurlijke oorsprong is.

Er zijn archontische energieën aanwezig die over onze planeet heersen. Deze archontische energieën zijn anno 2022 zeer actief. Het probleem is dat deze energieën door 95 % van de healers niet waargenomen worden omdat het niet binnen hun waarnemingsbereik ligt.

Het is zeer goed mogelijk dat jouw eigen archontische zieledelen jou tegenwerken om werkelijk heel te kunnen zijn in de Oorspronkelijke Trilling van jouw ziel. Zelf ben ik heftig geconfronteerd geweest met mijn archontische stukken.

Met het besef dat jij zelf ook onderdeel bent van het Eindspel dat gespeeld wordt op deze planeet nu kun je deze delen van jouw ziel helen.

Archonten op aarde

Werken deze Maan Ceremonieën ten goede van de aarde of ten slechte van de aarde ? Hoe denk jij over Maan Ceremoniën als jij eenmaal de kennis hebt over het feit dat de Maan niet natuurlijk is ? Welke (archontische) krachten nodig jij uit tijdens Maan Ceremonieën ?

Aan welk Hemellichaam (mooie naam trouwens) en bijbehorende krachten geven wij onze eigen kracht weg ?

 


 

Weer een stapje verder . . .

Chakra’s

Heb jij wel eens nagedacht over de chakra’s ? De chakra’s die wij als, zo vanzelfsprekend beschouwen. Zonder chakra’s kun je immers niet leven. Dat is de eerste gedachte die bij ieder mens opkomt. Je gaat in ontkenning.

Het is de moeite waard om de oorsprong van chakra’s en hun functie verder te onderzoeken . . .

We hebben 7 algemeen bekende chakra’s. Een chakra is een energie vortex. Het chakra lichaam is een energetisch omhulsel om ons lichaam heen. Chakra’s zitten niet fysiek in ons lichaam. Naast de 7 chakra’s heb je meerdere kleine chakra’s.

Vrijwel iedereen beschouwt de chakra’s als een vanzelfsprekend onderdeel van het energetisch systeem. Veel spirituele opleidingen, meditaties, yoga etc. zijn op basis van de chakra’s opgezet.

Wanneer we worden geboren, worden we, onmiddellijk geïmplanteerd met astrale lichamen. De gemiddelde mens heeft zeven astrale lichamen. Dit zorgt ervoor dat onze ziel het lichaam verlaat in een slaap- of trance staat waar het duister schade kan aanrichten in onze energievelden. ​Het uittreden gedurende de slaapcycli is niets meer dan beïnvloeding vanuit de 4D dimensie.

De lagere chakra’s staan voor verlangen, materialisme, competitie, lust en hebzucht. Deze energieën die via de lagere chakra’s geprojecteerd worden zorgen voor angstige gedachtes en emoties. Dit alles leidt tot frustratie, depressie, eenzaamheid, slachtoffer denken, hopeloosheid, afgunst en veel pijn.

De chakra’s en kundalini werken o.a. als poorten waardoor vanuit andere dimensies entiteiten in jouw emoties, gedachten, acties en energiehuishouding, kunnen manipuleren en ingrijpen.

Een zeer herkenbaar voorbeeld hiervan is hoe mensen die verslaafd zijn aan welke substantie of actie dan ook, altijd ‘volhangen’ met entiteiten die zelf deze verslaving hebben en die parasiteren op het verslaafde gedrag van hun gastheer. De donkere elite doet alles er aan om dit in stand te houden.

Het chakra systeem is een copy van de natuurlijke energiecentra – welke wij vanuit Oorspronkelijkheid in ons lichaam hebben – en staat niet in verbinding met het Oorspronkelijke Organische Universum.

Het is ingebracht door het Artificiële Universum (A.I.) o.a. om zoveel mogelijk gescheidenheid te ervaren, ons in het systeem van karma te behouden en ons bij het overlijden opnieuw de God-Matrix in te duwen.

Dit is een Engelstalig filmpje van 15 minuten dat weergeeft wat de oorsprong van chakra’s is. In dit filmpje wordt er vanuit gegaan dat de chakra’s zijn gecreëerd door de Reptilians. Dit filmpje is zeer de moeite waard om te bekijken ! Voor mij persoonlijk was dit de eye opener.

Oorsprong chakra’s / chakra’s verwijderen

In onderstaand filmpje van George Kavassilas wordt goed uitgelegd hoe het werkt met de chakra’s.

De chakra’s zijn een kopie die jouw zielebewustzijn fragmenteert en verdoezelt. Onderstaand filmpje kan jou inzicht geven in de werking en beloning van het ‘valse’ chakrasysteem:

George Kavassilas – chakra’s as the Matrix energy feeding system

Waarom werd David Icke de toegang tot Nederland ontzegd terwijl hij, alleen maar, een toespraak zou houden van een half uur tijdens een VREDESDEMONSTRATIE ?


 

Parallelen met de Corona tijd

Zelf ben ik aangevallen door archontische energieën in juli 2020. Tijdens aanvang van het Corona tijdperk. Van meerdere ex-lichtwerkers heb ik vernomen dat zij ook ernstig aangevallen zijn en zich bewust zijn geworden van hun eigen bewustzijnslagen.

Zo lang jij jezelf blijft wentelen in de mantel van Licht en Liefde ben je er niet toe in staat om te zien wat er werkelijk gaande is op Planeet Aarde. Iedere ziel heeft Licht en Duisternis belichaamd.

Naar mijn mening gaan wij hier, met zijn allen, geen gemakkelijke tijd tegemoet met de krachten die op de Aarde werkzaam zijn en die nu zichtbaar worden. Het beleid van de overheid, de boeren die tegengewerkt worden, de gifstoffen in ons voedsel, het beperken van vele vrijheiden, digitale controle, Artificial Intelligence, de vaccinatieschade van de MRNA vaccinaties.

Veel Lichtwerkers gaan door met hun werk binnen de God-Matrix. Dit gebeurt van uit een stuk niet bewustzijn, niet weten.

 


 

Wordt ik vrolijk van deze informatie ?

Nee ! Helaas word ik er niet vrolijk van.

Het heeft bij mij twee maanden tijd gekost voordat ik deze informatie en kennis kon integreren en accepteren. Het was omdenken op alle lagen van mijn bewustzijn.

Gedurende de tijd, dat ik werkte met het traditionele chakra systeem en binnen de God-matrix, had ik een goede naam opgebouwd in de New Age wereld. In 2020 nam ik de beslissing niet langer samen te willen werken met energieën. Energetisch ben ik toen enorm aangevallen door archontische energieën.

 

Ik was het systeem binnen de God-matrix niet meer dienstbaar. Twee jaar ben ik bezig geweest om mijzelf te bevrijden van zware manipulatieve energieën en mijn fysieke lichaam te herstellen. Na een zeer zware tijd kan ik gelukkig vast stellen dat ik mij beter voel dan dat ik ooit heb gedaan.

Na het doorzien en doorvoelen van de hoax van de New Age wereld heb ik mijzelf herpakt en ben ik begonnen consulten te geven vanuit het principe dat jij verantwoordelijk bent voor jouw energieveld. Hierin begeleid ik jou om jezelf te bevrijden van manipulatieve energieën.

Tijdens een consult read ik jouw energetische velden en geef ik jou de sleutels om jezelf te bevrijden.

Hongerig naar meer informatie ?

Ellaster, The Wingmakers (Nederlands)

Indigorevolution (Nederlands)

Complottheorieën? Lees hier de feiten

10 misvattingen van mensen die voor het licht werken (Nederlands)

Het valse licht om het universum te veroveren (Nederlands)

George Kavassilas – chakra’s as the Matrix energy feeding system

Reinoud Eleveld – Parelbewustzijn en de 8 Wonderkanalen

David Icke

Santos Bonacci – Astro Theology

Galactic history – Andrew Bartzis and Lance White, meerdere filmpjes

Exopolitics – Dr. Michael Salla

The Fall of the Cabal, Janet Ossebaard