Consult

Een consult is er op gericht om jouw energieveld zo goed mogelijk op te schonen, zielscontracten te ontbinden zodat jij jouw unieke levenspad, zo vrij mogelijk, kan lopen.

Tijdens het consult wordt je door mij in een diepe ontspanning gebracht zodat je ontvankelijk bent voor de informatie van jouw ziel.

Ik lees jouw energievelden en reik jou informatie en sleutels aan zodat jij, vanuit jouw hart, op eigen kracht jouw energieveld kan transformeren vanuit het oorspronkelijk veld.

Jij draagt de verantwoordelijkheid voor jouw energieveld en transformeert dit.  Ik leid je naar de kern en de desbetreffende energievelden. Jij verwijdert jezelf uit manipulatieve velden en schoont jouw zielsverbindingen op. Er wordt gewerkt binnen de scheppingsvelden.

De impact van een consult kan een diepgaande uitwerking hebben.

Jij wordt hierin zorgvuldig begeleid waarbij jouw energetische grenzen goed worden bewaakt.

Sinds 2023 ben ik begonnen met deze methode die diepgaande effecten teweeg brengt.

De methode is gebaseerd op het gedachtengoed van George Kavassilas

Een consult kan zowel live als op afstand, telefonisch, plaats vinden.

Ik werk op basis van tijd. Het uurtarief bedraagt  € 80,- per uur. De gemiddelde duur van een consult is anderhalf uur tot twee uur. De factuur wordt achteraf verzonden naargelang de tijdsduur.

Neem gerust, vrijblijvend, contact op voor een telefonisch kennismakingsgesprek. Dan kunnen we afstemmen of een consult iets voor jou zou kunnen betekenen.

Mijn telefoonnummer 06 57 319904.

Edith Nijhuis

Consulten komen niet in aanmerking voor vergoeding bij Zorgverzekeraars. Als ondernemer kun je een consult zakelijk aftrekken, als coaching voor de inkomstenbelasting.

Ik ben geen arts, medicus, psychotherapeut. Ik geef geen medisch advies.

Ondanks de goede ervaringen wordt geen belofte gegeven voor resultaat. 

Ik channel niet. Ik geef geen readingen over overleden mensen. Ik werk niet samen met gidsen, engelen, lichtmeesters etc. etc.

Ik doe geen toekomstvoorspellingen.

 

Chakra’s en kundalini verwijderen

De chakra’s en kundalini zijn, naar mijn ervaring, een kunstmatig geïmplanteerd systeem dat als doel heeft jouw ziel onder controle te houden en veelal foutieve richting te geven.

Dit chakra systeem is ingebracht om jou oneindig bezig te houden (denk aan chakra’s die niet goed draaien, die vast zitten etc.) . . . met alle gevolgen vandien.

Chakra’s zijn poorten waardoor één en ander kan binnenkomen in jouw energetisch systeem. Denk hierbij aan entiteiten, emoties, gedachten, handelingen, manipulatie, misleiding, ingrepen, aanzetten tot bepaald gedrag, Mindcontrol etc.).

Dit filmpje over chakra’s was voor mij de Eye Opener.

De oorsprong van chakra’s

De chakra’s zijn er perfect toe in staat oude pijnen te voeden, trauma’s te blijven triggeren en in stand te houden.

Het chakra systeem staat niet in verbinding met het Oorspronkelijk Universum. Het is ingebracht door het Artificiële Universum (A.I.) om zoveel mogelijk afgescheidenheid te creëren, ons in het lussen systeem te houden en ons bij onze overgang opnieuw in de Matrix te duwen.

Het is totaal niet nodig om ons over te geven aan externe wezens zoals engelen, lichtmeesters, gidsen, spirituele leraren, buitenaardsen, goeroe’s etc. etc.

Dit brengt geen enkele vrijheid en controleert de vrije wil.

Vanuit het Oorspronkelijk Universum heb jij de mogelijkheid de kracht van dit ingevoegde systeem stop te zetten. Bij verwijdering heeft dit systeem dan ook geen vat meer op jou. Het chakra en kundalini systeem heeft zijn dienst bewezen en ervaringen gediend.

Ooit heb jij zelf ingestemd met de invoeging van het chakra en kundalini systeem. Om deze redenen dient dit systeem vanuit respect en dankbaarheid (en niet vanuit boosheid e.d.) verwijderd te worden.

Innerlijk heb je er naar toe te groeien om de chakra’s en kundalini te willen verwijderen. Het verwijderen van de chakra’s en kundalini doe je, onder mijn begeleiding, zelf.

Het vraagt een andere zienswijze t.a.v. hetgeen jij tot nu toe, waarschijnlijk, hebt geleerd en / of als waar hebt aangenomen. Achtergrond informatie over het verwijderen van chakra’s en kundalini kun je bij mij opvragen via info@edithnijhuis.nl.

 

Ervaringen

Hetgeen ik veelal hoor van mensen is:

 • dieper geaard
 • minder fysieke klachten
 • een neutrale levenshouding
 • minder triggers
 • een stilte in jezelf
 • kalmer
 • minder drama
 • minder last van familiepatronen
 • beter gecentreerd
 • beter kiezen voor jezelf
 • geen of minder aanhechtingen van energieën
 • minder verwikkelingen met zielsmaatjes
 • minder of geen mindcontrol
 • minder invloeden van entiteiten
 • dieper slapen
 • dieper en gecentreerd voelen

 

Interessant leesvoer

Dit zijn enkele interessante links waarbij je aan het denken wordt gezet over een aantal zaken die jij, waarschijnlijk vanzelfsprekend, hebt aangenomen over spiritualiteit, lichtwerk en dimensies. Het gaat o.a. over Vals Licht, Duister, Mindcontrol, planetaire invloeden, de krachten achter de schermen etc.

Binnenkort komt uitgebreide informatie online te staan in een artikel genaamd The Matrix.  Wil je een berichtje ontvangen wanneer dit artikel online staat mail dan naar info@edithnijhuis.nl.

Kijk maar of de info jou aanspreekt.

Veel leesplezier gewenst !

10 misvattingen van mensen die voor het licht werken (Nederlands)

Het valse licht om het universum te veroveren (Nederlands)

Mindcontrol

Ellaster, The Wingmakers (Nederlands)

Complottheorieën? Lees hier de feiten

George Kavassilas – chakra’s as the Matrix energy feeding system