Covid Biowapen

Coronavirus fraud and covid-19 scams or medical lies and conspiracy theory as a virus scammer spreading false medical information as a long nose metaphor as fake news medicine with 3D illustration elements.

Covid 19 heeft niets te maken met een dodelijk virus dat levens zal vernietigen. Het ging er altijd om nanotechnologie in het menselijk ras te krijgen om hun nieuwe wereldorde te realiseren. ​

Het covid-vaccin is een biowapen dat samenwerkt met 5G. Het vaccin zelf is 99% grafeenoxide en doorspekt met parasieten die uitgebreide interne bloedingen veroorzaken en uw genetische samenstelling veranderen. In wezen veroorzaakt het dezelfde schade als AIDS, omdat de nanotechnologie jouw fysieke samenstelling verandert, waardoor het immuunsysteem vernietigd wordt. Dit is de reden waarom zoveel mensen nu sterven of ziek en ziek worden na de prik.

5G werd aan je verkocht als snelle connectiviteit voor jouw slimme apparaten en werd in 2020 geïntroduceerd op precies hetzelfde moment dat de Covid-zwendel werd gelanceerd. Terwijl iedereen in angst voor Covid leefde en in de rij stond om de vaccinatie te krijgen, werden over de hele wereld 5G-masten opgericht. In 2022, toen het 5G-netwerk wereldwijd werd geactiveerd, werd Covid afgebouwd en de booster is nu een tweejaarlijkse inenting. ​

De nanotechnologie die nu door de lichamen van mensen circuleert, werkt aan het veranderen van de moleculaire structuur. De meeste mensen zullen zich niet aan deze technologie kunnen aanpassen en zullen, ofwel kort na vaccinaties, overlijden of dingen ontwikkelen zoals kanker, hartziekte, longziekte en nog veel meer. 5G in combinatie met de introductie van nanotechnologie in de mensheid heeft nu de weg geëffend voor de ontvouwing van hun nieuwe wereldorde.