Cryptotrader Trad3s

 

Meld je aan bij Trad3s en laat trading bot cryptocurrencies voor je kopen en verkopen.

Trad3s is een software programma) die volgens bepaalde regels (ook wel algoritmen genoemd) namens jou cryptomunten aan- en verkoopt, zodat je hier winst op kan maken.

Trad3s beheert niet jouw investeringsbudget. Jouw investeringsbudget is ondergebracht bij een exchange (beurs). De software (jouw account bij Trad3s) moet hiermee gekoppeld worden door middel van een API, een application programming interface. 

De robot plaatst trades (pockets) waarbij je ‘slechts’ 0,75% maakt per trade verlopen vervolgens automatisch. Het gaat om kleine winsten zoals 0,88 eurocent of 3,12 eurocent.

Doordat er, iedere keer, de kleine winst wordt binnen gehaald heb je een relatief laag risico op verlies en wordt het geld waarmee je trade er snel weer uitgehaald.

Er wordt een pocket ingekocht voor 50 euro maar dezelfde dag of de daarop volgende dagen wordt de pocket ook al weer verkocht. Je zit dus telkens met euro’s (genaamd FIAT geld) dat snel rouleert.

Jij behoudt het beheer over jouw geld op de exchange. 

Je geeft jouw geld niet in beheer van een derde partij

Voor mij persoonlijk is dit een belangrijke reden om met trad3 te handelen. Hierdoor kan een derde partij er niet vandoor gaan met jouw geld. En dat is hetgeen dat gebeurt bij de vele oplichtingspraktijken.

Mijn ervaring met Bitcoin

De voordelen van Trad3s zijn:

  • Het is Nederlands
  • Support is gemakkelijk bereikbaar en antwoord binnen een paar uur
  • Jij behoudt het beheer over jouw eigen geld. Je geeft het geld niet uit handen aan een derde partij.
  • De schermen zijn overzichtelijk. Je ziet waar je de winst vandaan haalt

Je handelt met 2 partijen

1) je plaatst jouw geld op een exchange zoals Bitvavo

2) je koppelt jouw account van Trad3s aan het Bitvavo account.

Na 1 maand had ik met mijn inleg 134 euro winst getrade.

Je kan starten met een demo account waarbij je zelf geen geld in legt en handelt met nepgeld. Je kan zien hoe de software zijn werkt doet, het handelen en er vertrouwen in opbouwen. Op het moment dat je vertrouwen er in hebt kun je echt geld inleggen op de exchange en starten met handelen.

Mijn principe is: maak je eerst vertrouwd met de werking van de trader en start dan pas met echt geld.

Handelen met cryptocurrency is nog nooit zo makkelijk geweest.

Inschrijven doe je hier

TRAD3S

Gebruik hierbij de referral code

6554577376

Inschrijven bij Bitvavo doe je hier

BITVAVO

Vanzelfsprekend houd ik iets geld over aan jouw inschrijving. Niet veel, maar altijd wat. Mijn principe is dat wanneer je winst maakt met crypto dat je winst maakt met jouw eigen inleg.

Ik wil je met alle plezier helpen de Trader en exchange goed in te stellen. Wanneer alles goed is ingesteld heb je er geen omkijken meer naar.

Wil je een poging wagen ? Neem gerust contact op met mij. Ik help je op weg met de instellingen. Wanneer je eenmaal alles goed hebt ingesteld heb je nergens omkijken naar.