De 4D astrale dimensie / dubbel

De 4D astrale dimensie is het rijk van de Kosmische Arena. Helaas heeft het betrekking op ons ego, gedachten, overtuigingen en hiërarchie. Het is het gebied waar het meeste bewustzijn naartoe gaat tijdens meditatie en het is de thuisbasis van alles wat schadelijk is voor onze zielsessentie. ​

De 4D astrale dimensie is een van de belangrijkste kapingsites voor de Negatieve Buitenaardse Agenda (NAA) waar ze het bewustzijn misleiden en onderscheppen. Wanneer we worden geboren, worden we geïmplanteerd met astrale lichamen. De gemiddelde mens heeft er zeven. Dit zorgt ervoor dat onze ziel het lichaam verlaat in een slaap- of trans-staat waar het duister schade kan aanrichten in onze energievelden.

​ De beoefening van astraal reizen zoals gepusht in de Kosmische Arena is er een die ten koste van alles moet worden vermeden. In dit astrale rijk zitten we in feite gevangen in een valse ascentie-matrix waar negatieve entiteiten, parasieten, verloren zielen en vervormde energieën (zielfragmenten, gedachtevormen en persona’s van anderen) verblijven. In dit rijk zal de niet-ontwaakte ziel honderden holografische invoegingen tegenkomen die hen doen geloven dat ze communiceren met hun hogere zelf, contact maken met geliefden, getuige zijn van vorige levens, galactische wezens zien, enzovoort.

Wanneer we ons engageren zonder onderscheidingsvermogen te gebruiken, kunnen we door deze entiteiten worden gekaapt en klaargestoomd om een ​​goeroe en prediker van hun leugens te worden. Dit is een van de belangrijkste redenen waarom de Kosmische Aarena zo is gegroeid en iedereen kan plotseling met spirit praten en galactics channelen. Het is op deze manier ontworpen om de massa te laten geloven in een sprookjeswereld (Kosmische Arena) die niet bestaat.

Wanneer je aangesloten bent op de matrix terwijl je DNA in omgekeerde volgorde loopt, heb je geen toegang tot je hogere zelf of je spirituele gereedschapskist. In plaats daarvan word je verzorgd en geconditioneerd door de wezens die heersen over het 4D astrale rijk. ​ Ik zou je ten zeerste aanraden om weg te blijven van iedereen die een kanaal is, omdat ze niet te vertrouwen zijn en hun informatie ook niet. Ik zou ook ver uit de buurt blijven van lichte taaldemonstraties en iedereen die beweert met Aartsengel Michael samen te werken. Het 4D astrale rijk is een van de belangrijkste redenen waarom zovelen niet wakker worden tijdens deze stellaire activeringsperiode en het is ook de toegangspoort tot alle leugens en bedrog die op dit moment naar de aarde stromen. ​