De donkere elite

De duistere elite regeert deze planeet via de 13 koninklijke bloedlijnen die de rijkste wezens op deze planeet zijn. In ruil voor hun rijkdom voeren ze de Luciferiaanse agenda uit. Wat velen zich niet realiseren, is dat het leven op aarde een piramidespel is waarbij de mensheid als marionetten wordt gebruikt om hun agenda uit te werken. ​ 

Tim Gielen zegt hierover het volgende: Minder dan een handjevol megacorporaties domineert vandaag de dag ons leven in ieder aspect. Van het ontbijt dat s’ ochtends op tafel staat, tot aan het matras waar we s’ nachts op slapen, en alles dat we daar tussenin doen, gebruiken of consumeren draagt bij aan de macht van deze corporaties. In deze video laat ik je aan de hand van eenvoudig verifieerbare feiten zien hoe deze corporaties, of beter gezegd; hun grootste aandeelhouders, de hoofdrolspelers zijn in het theaterstuk waar we op dit moment getuige van zijn, en de drijvende kracht achter “The Great Reset” van het World Economic Forum.

Tim Gielen, Wie bezit de wereld (Nederlandstalige video)

Helemaal bovenaan deze piramide zitten de illuminati die direct werken voor de negatieve buitenaardse agenda, namelijk de Draconiërs, Reptielen, Thothians, Luciferianen, Archonten en meer) om de overheersing van deze planeet veilig te stellen. Net daaronder zitten de monarchen of koninklijke families van deze wereld die in feite reptielen zijn en zeer duistere en slechte wezens die geen empathie of respect voor anderen hebben. Het zijn psychopathische, sociopathische, narcistische roofdieren.

De 13 koninklijke bloedlijnen beantwoorden aan de vorsten en omvatten Astor, Bundy, Collins, Dupoint, Freeman, Kennedy, Li, Onassis, Reynolds, Rockefeller, Rothschild, Russell en Van Duyn. Hun namen waren prominent aanwezig in de geschiedenis van de mensheid, maar je bent tegenwoordig misschien minder bekend met hen, omdat veel (door huwelijk) andere achternamen gebruiken. Waar je belachelijke hoeveelheden rijkdom hebt, vind je deze familienamen.

Zij bezitten de banksystemen, regeringen, farmaceutische bedrijven, het onderwijssysteem, het socialezekerheidsstelsel, de olie-industrie, de voedingsindustrie, jij! (geboorteakte), luchtvaartindustrie, spoorwegnet enzovoort.

De volgende in de rij hebben we de maffia die ook bekend staat als de commissie van 300. Deze commissie regeert de onderwereld en ruimt alle losse eindjes van bovenaf op. Waar je ook een moord of dood in de bovenste lagen hebt, het wordt georkestreerd door dit opruimteam dat je vervolgens een fictief verhaal presenteert om de focus en aandacht weg te leiden van de waarheid. Denk aan prinses Diana en JFK die beiden op het punt stonden de duistere waarheid aan de massa (het menselijk ras) te onthullen.

We hebben dan de denktanks wiens taak het is om menselijk gedrag en acties te analyseren en te monitoren, namelijk AI, technologie (Google, Facebook, Safari, Apple, Mark Zuckerberg enz.) en een groep ingehuurde menselijke marionetten. Daaronder hebben we het banksysteem, de belastingen en de rentevleugel die ervoor zorgen dat de mensheid slaaf is van geld, wat een Egyptische vloek is die helemaal teruggaat tot de tijd van Atlantis, waar geld werd geïntroduceerd als een middel om de mensheid tot slaaf te maken en heeft geleid tot de ondergang die we vandaag zien. Het gezegde geld is slecht is letterlijk!

De volgende in de rij zijn alle bedrijven die voedsel, olie, farmaceutica, spoorwegen, banken, onderwijs enzovoort omvatten. Ten slotte hebben we religie, de Kosmische Arena, regeringen, media en scholen die allemaal zijn ontworpen om ons te hersenspoelen en leugens en valse verhalen in de hoofden van de wereld te voeden om ervoor te zorgen dat we nooit wakker worden voor de waarheid over wie we zijn en wat gebeurt op Aarde ​

Niets aan dit systeem is soeverein omdat het niet gebaseerd is op universele wet. In plaats daarvan is het gebaseerd op de negatieve buitenaardse agenda (NAA) die alleen probeert te controleren en te vernietigen. De aarde is een planeet van vrije wil, maar vrije wil woont hier niet. In plaats daarvan houdt dit piramidespel de mensheid verdoofd en levend op de automatische piloot, een slaaf van materieel gewin, vast in een wiel van revolutie in plaats van evolutie.