De EMF kaart tegen straling

Ik had al heel vaak goede dingen over de EMF-card gehoord. De belangrijkste voor mij op dat moment; het reduceert WiFi-straling. In een dichtbevolkte omgeving is de straling een heel stuk hoger dan in de natuur. De kaart heeft een bereik van 3 meter om je heen, hoe dichter je bij de kaart bent, hoe sterker de kaart werkt.

De EMF Health Card is uitsluitend gemaakt van 100% natuurlijke materialen. De kaart zelf is gemaakt van maïs en het frame binnenin is gemaakt van het hoogfrequente harmonische metaal ‘Bismuth’ gecombineerd met andere bronnen van natuurlijk metaal.

Hoewel de dorpse omgevingen aan een inhaalmanoeuvre bezig zijn. De WiFi-masten rijzen er tegenwoordig als paddestoelen uit de grond door het toenemen van alle toepassingen op draadloos internet. Denk maar aan de smartmeters, de routers in huizen en kantoren voor draadloos internet, de vele toestellen waarmee we hiervan gebruik maken … Iedereen kan wel iets in zijn omgeving bedenken.
Ik sliep heel slecht, had heel vaak hoofdpijn tot drie dagen lang, had bij momenten erge hartkloppingen, voelde mij vaak moe en loom waardoor mijn concentratie erg slecht was.
Na lang zoeken naar de oorzaak van mijn klachten kreeg ik de tip om na te gaan of het niet van de toenemende straling kon zijn. Niet meteen iets waar je als eerste aan denkt, maar het onderzoeken waard. De WiFi ‘s nachts uitzetten, verhielp gedeeltelijk mijn problemen, maar helemaal weg waren ze nog niet.
Ondertussen had ik van alles al geprobeerd met straling. Shungite, toermalijn, Earth Frequency Generator (werkt wel, maar een te onhandig ding om bij je te dragen). Niks werkte echt naar mijn zin.
Na lang wikken en wegen, ik ga bij dit soort zaken nooit over één nacht ijs, heb ik toch de stap gezet om een EMF-card aan te kopen.
Na twee weken testen kon ik al concluderen dat de kaart echt werkte voor mij. Ik merk het ook onmiddellijk wanneer ik de kaart niet bij mij heb.
– Slapen gaat veel beter en beter ‘s morgens uitgerust.
– Betere concentratie.
– Rustiger
– Veel energieker.
– Geen ongezonde hartkloppingen
De EMF-card verbetert echt de levenskwaliteit. De EMF-card is dan ook een aanrader voor iedereen die last ondervind van de straling. Op de website vind je een goede uitleg over de werking van de kaart en de uitstekende ervaringen.
Via de onderstaande link krijg je ook nog eens 5% korting op je aankoop. Doe er je voordeel mee, zou ik zeggen 🙂
https://emfhealthcard.com/?referral=edithnijhuis