De Galactische federatie

Ik twijfel er niet aan dat je ontzettend veel gechannelde informatie zult hebben gelezen over de Galactische Federatie, ruimteschepen die komen om de aarde te redden, aartsengelen, Jezus Christus oftewel Lord Sananda, Ashtar Command, geascendeerde meesters, de nieuwe 5D-aarde enzovoort!

Het is allemaal een leugen!

Het heeft geduurd voordat ik dit toegaf, omdat ikzelf, er ook, in werd gezogen en het is heel gemakkelijk om erin mee gezogen te omdat er genoeg voors en tegens deze beweging zijn. ​

Sananda IS NIET Jezus Christus, hij speelt gewoon de rol van hem in de astrale rijken! Sananda wordt in alle kerken afgebeeld omdat het duister de authentieke kerk van weleer bedroog. Wie ooit de strijd wint, mag de geschiedenis herschrijven! Lord Sananda maakt deel uit van het Ashtar-commando.

Een andere populaire engel waar je gehoord hebt is St Germaine, die in feite een persona is van de duivel zelf (magiër) die zich voordoet als een geascendeerde meester. Hij is in de loop van de eeuwen vele malen op aarde verschenen om de goede man te spelen en het menselijk bewustzijn te bevrijden. Hij leidt de Nieuwe Wereldorde die door Lucifer en zijn gevallen engelen moet worden geïmplementeerd. ​

Deze duistere wezens zullen samen met Maitreya, Mohammed en nog veel meer messiassen in de niet zo verre toekomst verschijnen om hun troon te bestijgen in de geïndoctrineerde wereldreligies die op hun terugkeer wachten. ​ ​Lord Ashtar is Lucifer en hij is het hoofd van de Illuminati. Hij bestuurt alle geheime genootschappen en stuurt de regeringsagenda’s. Hij speelt de rol van aartsengel Michael in de Kosmische Arena, die in feite een bewustzijnsval is en een middel om ontwaakt bewustzijn te markeren en te traceren. Hij stuurt je letterlijk in dit Star Trek-verhaal en bindt je aan leugens en bedrog. Elke keer dat je aartsengel Michaël oproept voor bescherming, roep je satan zelf op!

De gemene deler met al deze wezens is dat ze zichzelf presenteren als engelachtige goden en verlossers die, uiteindelijk, jouw aanbidding eisen. Ze dwingen je om voor hen te werken (channeling) en belonen je met veren en nummers van de Engelen! ​ Ze hebben ook een grondpersoneel dat zo enorm is dat niemand wakker wordt van de realiteit van wat hier gebeurt!

Het enige wat je hoeft te doen is naar de Kosmische Arena te kijken en alle valse channelingen te peilen die aan de wereld worden geleverd, gekoppeld aan de enorme aantallen die al deze pagina’s volgen en oefenen wat ze prediken terwijl ze geduldig wachten op hun komst en de geboorte van een nieuwe 5D aarde!

Ik wil hier ook alle engelachtige wezens noemen waarvan ik oprecht niet geloof dat ze het Licht zijn. Wat je moet onthouden, is dat de waarheid voor ons verborgen is gebleven en dat alles wat Mainstream is, het duister is. Er zijn veel verhalen die zeggen dat de engelen zijn nagebootst, maar ik ben geneigd te zeggen dat ze in hun geheel een schepping van het duister zijn. De Kubus van Metatron toont de werking van de matrix en de ster van Salomo. De moeder van de bijenkorf op aarde is ISIS die als priesteres wordt geduwd. Thoth heeft iedereen op aarde bedrogen en de geschiedenis van de aarde vernietigd om de smaragdgroene tabletten te herscheppen die bedoeld waren om het bewustzijn te vertragen. Deze lijst is eindeloos! ​

Het is NIET VEILIG om contact te maken met engelachtige wezens, Galactic Beings of waargenomen gidsen. Het duister heeft alle dimensies van de aarde gekaapt met wat ik Poortwachters noem. Deze Poortwachters kapen jouw bewustzijn of vervormen de ontvangen berichten.

Het is opwindend om contact te maken met een ander wezen tijdens meditatie, maar het is van het grootste belang dat je onderscheidingsvermogen gebruikt. Je wordt snel bijzonder genoemd. Zij kennen je beter dan jij! J

Je gelooft misschien dat je tegen het licht spreekt, maar ik kan je verzekeren dat dat niet zo is. Ik zou ook sterk waarschuwen tegen elke vorm van Lichttaal, of je het nu zelf doet of naar een ander kijkt. Lichttaal kan alleen worden begrepen door verruimd bewustzijn en wat op aarde wordt afgeleverd is satanisch en doorspekt met zwarte magie.