De New Age Arena

De New Age-arena is een giftige put van leugens, spirituele bypass, trauma en ego maniakken die azen op de kwetsbaarheden van anderen. Ik heb in veel konijnenholen gedoken waar het de New Age-arena betreft en de waarheid waarmee ik het meest resoneer, zal waarschijnlijk je hoofd van zijn schouders blazen. ​

De new age-arena is eigenlijk een hoax (vanuit mijn perspectief). De matrix waarin we leven is niet alleen een etherisch systeem, het is vlak voor onze ogen op de grond gebouwd. leringen. Het nam een ​​grote vlucht aan het begin van het millennium. ​ Ik geloof dat de Twin Towers het batterijpakket zijn (om zo te zeggen) van de duistere elites-matrix die begon te falen en vervangen moest worden.  Dit betekende dat hun matrix nu onbruikbaar was en het bewustzijn langzaam zou beginnen te ontwaken! Wat zouden ze kunnen doen om dit in te dammen? Door middel van de New Age-arena, sterrenzaden, ascentie en de galactische beweging.

​ De new age-arena is een erg donkere plek om te zijn en moedigt spiritueel omzeilen en lokken aan bij de meest getraumatiseerde zielen die kunnen voelen dat er iets niet klopt in deze wereld, maar niet in staat zijn om de punten met elkaar te verbinden vanwege hun indoctrinatie in de sprookjeswereld! ​ ​

ALLES in New Age is is een val. Wat je waarneemt als het spirituele rijk is in feite het 4D astrale rijk. Het is een holografische realiteit waar je niet omheen kunt als je het op de matrix aansluit, omdat het hoofdframe van je brein is gekaapt en in hun bewustzijn is aangesloten.

Wat velen zich niet realiseren is dat de bijbel is geschreven door het duister (genesis), aanbidding is het duistere redderprogramma, denk aan het bouwen van veranderingen, priesteressen, de aartsengelen of moet ik zeggen de ARCHON-engelen, aanbiddende voorouders enzovoort. Het is allemaal geboren uit het donker en is ontworpen om je gevangen te houden onder een glazen plafond.

Bron: Truthseekers