De Reincarnatie Val

Het reïncarnatieverhaal is om jou in de God-Matrix te vangen op het moment dat jij jouw fysieke lichaam verlaat.

Ze bereiken dit door jou aan te sluiten op karmische inperkingseenheden en door valse verhalen en overtuigingen door je systemen te laten gaan.

Wanneer een ziel sterft en het fysieke lichaam verlaat, gaat ze het 4D astrale rijk binnen waar je wordt ontmoet door een Goddelijke Entiteit, engelen en entiteiten die zich voordoen als jouw dierbaren.

Ze zullen jou overtuigen om terug te keren naar de aarde om al jouw verkeerde handelingen te herstellen en karma terug te betalen. Het is onze angst die ons naar hen toe trekt in combinatie met het verlossingsprogramma en de verhalen, die ze in onze hersenen pulseren, terwijl we op aarde in het fysieke lichaam zijn. ​

Dit is de reden waarom er zo’n enorme toename is van verhalen van mensen die een bijna-doodervaring hebben gehad en beweren dat ze met God hebben gesproken. Het is ontworpen om valse overtuigingen in jou te installeren, zodat wanneer de tijd komt dat jij overgaat, jijzelf gewillig naar het licht gaat dat in feite een Valse Lichtmatrix is.

Stap niet door de poort van het licht als je je fysieke lichaam verlaat! ​ Ze doen dit omdat ze jouw energie nodig hebben om hier te overleven, jij bent een voedselbron voor hen en jouw licht is van vitaal belang voor hun overleving. Zonder dat zullen ze omkomen.

Beter is om je te concentreren op jouw oorspronkelijke licht, oorspronkelijke dimensie, het organisch universum en daarnaar toe terug te keren