De EMF kaart (Electro Magnetic Field)

Enige tijd geleden heb ik een EMF card gekocht. Ik had al heel vaak goede dingen over de EMF-card gehoord. De belangrijkste voor mij op dat moment; het reduceert WiFi-straling. In een dichtbevolkte omgeving is de straling een heel stuk hoger dan in de natuur.
De WiFi-masten rijzen er tegenwoordig als paddestoelen uit de grond door het toenemen van alle toepassingen op draadloos internet. Denk maar aan de smartmeters, de routers in huizen en kantoren voor draadloos internet, de vele toestellen waarmee we hiervan gebruik maken . . .  Iedereen kan wel iets in zijn omgeving bedenken.
Ik sliep heel slecht, had veel onrust in mijn lichaam, ik had erge hartkloppingen en was vaak moe en loom waardoor mijn concentratie erg slecht was. En vaak had ik het gevoel dat mijn lichaam van binnen uit aan het koken was. Alsof mijn lichaam van binnen uit aan het branden was.
Vul bij Waardebon toepassen de kortingscode edith in en je ontvangt 5 % korting
Na lang zoeken naar de oorzaak van mijn klachten kreeg ik de tip om na te gaan of het niet van de toenemende straling kon zijn. Niet meteen iets waar je als eerste aan denkt, maar het onderzoeken waard. De WiFi ‘s nachts uitzetten, verhielp gedeeltelijk mijn problemen, maar helemaal weg waren ze nog niet.
Ondertussen had ik van alles al geprobeerd met straling. Shungite, toermalijn, Pentagram stickers, Earth Frequency Generator (werkt wel, maar een te onhandig ding om bij je te dragen). Niks werkte echt naar mijn zin.
Na lang wikken en wegen, ik ga bij dit soort zaken nooit over één nacht ijs, heb ik toch de stap gezet om een EMF-card aan te kopen. Na twee weken testen kon ik al concluderen dat de kaart echt werkte voor mij. Ik merk het ook onmiddellijk wanneer ik de kaart niet bij mij heb.
– Ik slaap nu echt en ben ‘s morgens beter uitgerust.
– Betere concentratie.
– Rustiger
– Veel energieker.
– Geen ongezonde hartkloppingen
– Het gevoel dat ik niet meer blijf hangen, maar vooruit kan.
De EMF-card verbetert echt de levenskwaliteit. De EMF-card is dan ook een aanrader voor iedereen die last ondervind van de straling. Op de website vind je een goede uitleg over de werking van de kaart en uitstekende referenties.
Niet tevreden ? Je kan de kaart binnen 60 dagen retourneren en je krijgt je geld terug. Altijd de moeite waard van het proberen toch ?
Via de onderstaande link krijg je ook nog eens 5% korting op je aankoop. Doe er je voordeel mee, zou ik zeggen. Vul bij Waardebon toepassen de kortingscode edith in en je ontvangt 5 % korting