Ervaringen

Voor mij is het een wereld van verschil. Er is veel meer rust in mijn energieveld dat voorheen alle kanten opvloog in contact met anderen of in stressvolle situaties. Daarbij had ik minstens 10 jaar aan de rechterkant in mijn lichaam een verkrampte pijn die ook de spierkracht deed afnemen.

Dit alles bij elkaar was altijd een enorm energielek. Ik was daardoor vaak wazig en chagrijnig. Al deze klachten zijn nu zo goed als weg. Ook merk ik dat er emoties loskomen en dat is alleen maar goed. Het is gewoon wennen aan de nieuwe situatie. Opeens is het rustig en ontspannen in mijn lichaam, heel gek en tegelijkertijd ontzettend fijn. Ik merk echt dat ik grondig geaard ben.


Bij Sterre komen de spanningen van anderen in de klas en op school niet meer binnen waardoor ze veel meer rust heeft beter in haar vel zit. Zij heeft geen last meer gehad van overleden mensen die naar het licht willen.


Sinds ik kinderen heb ben ik altijd bang geweest dat er iets ergs gebeurde met mijn kinderen. Daarom kon ik ze heel moeilijk lostaten en controleerde ik altijd waar ze waren. Als ze met schoolkamp weg moesten ervaarde ik paniekgevoelens. Nu de chakra’s en kundalini verwijderd zijn is het alsof het helemaal rustig is in mijn hoofd op dat gebied. Ik heb ze ‘s avondsd buiten laten spelen zonder te checken en ik ervaarde geen angst meer.