Ervaringen

Hoi Edith, ik heb heerlijk geslapen 🙂 De sessie werkt nog aardig door merk ik. Hoewel mijn oude gedachtenpatronen zich proberen te nestelen, merk ik dat de voedingsbodem ontbreekt om deze gedachten verder te brengen. Dus ik merk dat mijn dagelijkse gedachten voorbij komen, maar dat ze niet landen in mij. Ik aanschouw ze. Voelt nog wel raar, omdat ik ze normaliter “serieus” nam.

Ik ga veel rusten en voelen, want voor mijn gevoel is er nogal iets bijzonders gebeurd gisteren. Ik voel ook dat mijn hart actiever is en nog meer licht straalt. Ik zie het ook in mijn ogen in de spiegel. Ik wilde eerder niet te lang mezelf in de ogen kijken, vanwege dat donkere, maar nu gisteren kon ik mezelf lang aankijken ook. Ik wens je een fijne dag vandaag. G

 


 

Voor mij is het een wereld van verschil. Er is veel meer rust in mijn energieveld dat voorheen alle kanten opvloog in contact met anderen of in stressvolle situaties. Daarbij had ik minstens 10 jaar aan de rechterkant in mijn lichaam een verkrampte pijn die ook de spierkracht deed afnemen.

Dit alles bij elkaar was altijd een enorm energielek. Ik was daardoor vaak wazig en chagrijnig. Al deze klachten zijn nu zo goed als weg. Ook merk ik dat er emoties loskomen en dat is alleen maar goed. Het is gewoon wennen aan de nieuwe situatie. Opeens is het rustig en ontspannen in mijn lichaam, heel gek en tegelijkertijd ontzettend fijn. Ik merk echt dat ik grondig geaard ben.

 

Sinds ik kinderen heb ben ik altijd bang geweest dat er iets ergs gebeurde met mijn kinderen. Daarom kon ik ze heel moeilijk lostaten en controleerde ik altijd waar ze waren. Als ze met schoolkamp weg moesten ervaarde ik paniekgevoelens. Nu de chakra’s en kundalini verwijderd zijn is het alsof het helemaal rustig is in mijn hoofd op dat gebied. Ik heb ze ‘s avondsd buiten laten spelen zonder te checken en ik ervaarde geen angst meer.


 

Bedankt ! Dit is echt Next Level. Ik heb veel healers ontmoet, maar dit werkt totaal anders. Ik had niet verwacht dat ik zo veel zou voelen en ervaren tijdens het consult. Doordat jij mij door de velden heen hebt geleid kon ik de zielen waar ik ooit verbinding mee heb gemaakt zelf goed voelen. Het wegbrengen van deze zielen kon ik zelf ervaren. Zo mooi om het zelf te kunnen en mogen doen. Nooit gedacht dat ik dat kon.


 

Ha Edith, ik word nu al 2 weken niet meer aangevallen ‘s nachts. Ik hoop dat dit blijvend is. Dankbaar 🙂


 

Ik ben prompt in slaap gevallen op de bank na het consult. Micha, mijn hond, lag boven op mij toen ik ‘s avonds laat wakker werd. Er is veel gebeurd, alleen kan ik het niet omschrijven. ook fijn dat je nog even belde voor nazorg. Ik snap nu wat je bedoelt met dat ik het opgelost had en dat dat iets anders is dan wegsturen.

zo fijn  dat ik het zelf heb gedaan, mogen zien en ervaren. Ik was heel veilig en onder jouw begeleiding ging het heel snel. Dank je wel. Dank je wel. Dank je wel


 

Ik kon voelen hoe je samen met mij mee keek in de velden en hoe je mij ondersteunde met mijn oorspronkelijke zielsfamilie. Ook kon ik voelen hoe jij mij mijn weg zelf liet vervolgen, hoe je telkens net bijstuurde waar ik zelf niet kon kijken,  maar ook hoe je daarna jezelf weer terugtrok. Dat voelde heel zorgvuldig. Heel apart. Na de tijd voelde ik geen enkele verbinding meer in mijn veld met jou. Meestal heb ik dat wel met andere healers. Jij was meteen helemaal weg uit mijn systeem.


Ik moet zeggen dat ik het zo bijzonder vind dat ik zo goed het verschil kan voelen dat die negatieve verbi ding weg is met vooral mijn ex peter..weet je nog? Diegene die zo lang bleef hangen samen met Chiel.
Het voelt licht, opgelucht en vrij. Gewoon schoon.
Echt ik vond het een top sessie!! Ik voelde veel zachter, milder naar Chiel. Ik was steeds zo goed bij mijzelf. En ook Chiel merkte mega verschil.
Ik ben benieuwd naar meer sessies met je.
Groetjes!