God-Matrix

Als ziel wilden wij alles ervaren wat dit Universum ons te bieden heeft. Hierdoor hebben wij als ziel ontelbare malen geleefd op andere planeten, verschillende wezensvormen eonen lang. Om daarna, juist nu, in deze Eindtijd te incarneren in een fysiek lichaam hier op aarde. Wij mensen zijn een gecomprimeerde versie van onze werkelijke ziel essentie, in een lichaam wat in gecomprimeerde vorm het gehele Universum bevat.

Saturnus beschikt over zeven kunstmatige ringen.  Deze zeven ringen besturen elk één van de chakra’s. We hebben 7 algemeen bekende chakra’s. Een chakra is een energie vortex. En het chakra lichaam is een energetisch omhulsel om ons lichaam heen. Chakra’s zitten niet fysiek in ons lichaam. De chakra’s zijn via een interface verbonden met ons Lichaam. Chakra’s houden ons gevangen in een soort energetische cocoon, en chakra’s geven ons een synthetische gefragmenteerde vorm van bewustzijn.

Chakra’s zijn de belangrijkste interface voor de energie die zich God noemt en zijn Matrix systemen om ons mensen te controleren. Via de chakra’s wil deze ‘goddelijke’ energie ons scheppen in zijn evenbeeld als het ware. De lagere chakra’s staan voor verlangen, materialisme, competitie, lust en hebzuchtbben alles te maken met de Maan-Matrix. Deze energieën die via de lagere chakra’s geprojecteerd worden zorgen voor angstige gedachtes en emoties. Dit alles leidt tot frustratie, depressie, eenzaamheid, slachtofferdenken, hopeloosheid, afgunst en heel veel pijn. Zoals ik in mijn vorige artikel al schreef hebben we te maken met een kosmische variant van het aloude probleem, reactie, oplossing trucje. Dit principe vind je overal in terug. Zo ook bij het synthetische manipulatie vangnet wat we de Matrix noemen. Door al die negatieve energieën, die al een dikke 300 duizend jaar voortduren en tot aan de dag van vandaag alleen nog maar toenemen in sterkte, vluchten mensen naar allerlei vormen van religie en ‘verlichting’. En daar komen de hogere chakra’s om de hoek kijken als ook de pijnappelklier.

Veel mensen zijn volop bezig met spiritualiteit en m.n. de laatste 10 jaar is voor al multidimensionaliteit, het waarnemen van Engelen, Lichtmeesters en buitenaardse zelven steeds populairder.

Vanzelfsprekend is het uitermate boeiend wanneer je er achter komt dat je kan channelen en / of Lichttaal kan spreken en contact kan maken met gidsen, buitenaardse wezens.  Ook ik ben, volop, in deze val getrapt. Ik was iemand die zich met deze materie bezig hield en succesvol energetische consulten gaf. 10 jaar geleden kon ik al goed communiceren met buitenaardsen.

Hetgeen mij echter wat minder begon te bevallen is het feit dat ik nooit zeker wist met welke energie ik te maken had en dat het werk energetisch veel van mijn fysieke lichaam vergde. Ik begon kritische vragen te stellen t.a.v. de energieën met wie ik in contact stond. Klopt het wel dat ik Jezus en Maria zie ? Klopt

Hoe moet ik nu uitleggen aan iemand die in contact staat met liefde volle energieen die hun bij staan bij hun energetische werk dat de organische liefde vanuit het organisch universum heel anders werkt. Organisch licht vanuit het hart resonerend is vele malen zachter en rustiger dan de energieën die bij je binnen komen. Je zoekt het bij een bron extern.

Uiteindelijk hebben al deze energieen mij geen enkele vrijheid gegeven. Het was gevangen zijn in de matrix.