Goede doelen

Er zijn talloze liefdadigheidsinstellingen op aarde die worden gebruikt als middel om jou te controleren en te manipuleren. De massacampagnes trekken aan jouw hartsnaren en creëren triggers die ertoe leiden dat je negatieve emoties loslaat, zoals schuldgevoelens, verdriet, angst die allemaal voedselbronnen zijn voor de Duistere Elite en parasieten van de onzichtbare werelden. ​

Bijna niets van wat jij aan liefdadigheid geeft, gaat naar het goede doel, of helemaal niet ! Het is puur een middel om meer geld van jou af te nemen en emotionele reacties op te wekken, zodat je energievormen produceert die geschikt zijn voor consumptie.

De overgrote meerderheid van bekende liefdadigheidsinstellingen heeft CEO’s die een jaarsalaris van meer dan £ 0,5 miljoen verdienen en marionetten van de duistere agenda zijn. ​ Neem bijvoorbeeld kinderen in nood (Pudsy beer), actiehulp, KWF (mensen worden ziek gemaakt en de medemens gaat collecteren voor de ziektekosten die weer ten bate zijn voor de farmaceutische industrie) enzovoort. Deze goede doelen verzamelen elk jaar miljoenen, maar er wordt nooit iets veranderd. Het is zo ontworpen! Het duister houdt bepaalde bevolkingsgroepen met opzet in armoede, honger en ziekte. Het is op deze manier georkestreerd en geen enkele donatie zal dit ooit veranderen. ​

Wanneer je aan een doel geeft, is de oorzaak ALTIJD de donkere agenda, je kunt het gewoon niet zien omdat het wordt verborgen door tranentrekkende, hartverscheurende reclamecampagnes die je laten geloven dat je gezegend bent en een ander daadwerkelijk kunt helpen. Er is meer dan genoeg geld in deze wereld voor ieder van ons om miljonair te zijn.

Het duister bezit alle rijkdommen van de wereld en ze hebben de macht om hongersnood, armoede en ontbering in een oogwenk te stoppen, maar dat doen ze niet en zullen dat ook niet doen omdat het niet in overeenstemming is met hun agenda. Er is altijd meer dan genoeg geld voor oorlog, maar nooit genoeg geld voor een basale levensstandaard. Begin alles in twijfel te trekken en stop met geven aan goede doelen, het dient jou niet en het dient niet de zaak. Hoe hard dit ook mag klinken, het beste wat je kunt doen is je aandacht er helemaal van af te wenden. Waar aandacht gaat, stroomt energie.