Hoger Zelf of Innerlijk Zelf

Ik verliet het gebruik van mijn ‘Hoger zelf’ nadat ik mijn eigen inzicht over dit onderwerp had gekregen. Mijn eigen reis heeft me geleerd dat het duister ons altijd naar boven laat kijken en alles als boven en buiten ons bereik waarneemt. Dit bracht me ertoe om na te denken over het concept van een entiteits- aspect van het zelf en toen viel het kwartje voor mij!

Hoe kan er een aspect van onszelf zijn dat gezag over ons heeft? Dat kan niet, want ondanks het feit dat je vele lagen van jezelf hebt en als een multidimensionaal wezen bestaat, is de som van: Dat wat jij bent en altijd geweest bent! Alles over jou is dus bij jou aanwezig in het nu! ​ 

Ik ben van mening dat het concept van het ‘hogere zelf’ nog een ander middel is dat wordt gebruikt om ons te ontkrachten, omdat we het zien als boven ons en buiten ons en aanzienlijk verstandiger! Ik geloof ook dat we gehechtheid aan entiteiten riskeren wanneer we het ‘hogere zelf’ aanroepen en dit is de reden waarom zovelen in de Kosmische Arena worden gemanipuleerd. Voor mij is het Hoger Zelf het ego-aspect van het zelf en een parasitaire weerspiegeling van de duistere krachten die onze energiesystemen hebben geïnfiltreerd. Het is geboren uit het breken van ons zelfbewustzijn en een wapen dat ons is gegeven om hen onbewust uit te nodigen in ons energieveld.

Met dit in gedachten werk ik nu met mijn Innerlijk Zelf en het voelt vele malen dieper uitgelijnd en koesterend. Het Innerlijk Zelf verwijdert de beperkingen die verbonden zijn aan iets dat buiten mezelf is en gezag heeft over mijn beslissingen. Probeer het zelf en zie!