Kosmische Arena

Het 4D astrale rijk is het rijk van de Kosmische Arena. Helaas heeft het betrekking op ons ego, gedachten, overtuigingen en hiërarchie. Het is het gebied waar het meeste bewustzijn naartoe gaat tijdens meditatie en het is de thuisbasis van alles wat schadelijk is voor onze zielsessentie. ​

Het 4D-rijk is een van de belangrijkste kapingsites voor de negatieve buitenaardse agenda (NAA) waar ze het bewustzijn misleiden en onderscheppen.

Wanneer we worden geboren, worden we, onmiddellijk geïmplanteerd met astrale lichamen. De gemiddelde mens heeft er zeven. Dit zorgt ervoor dat onze ziel het lichaam verlaat in een slaap- of trance staat waar het duister schade kan aanrichten in onze energievelden. ​Het uittreden gedurende de slaapcycli is niets meer dan beïnvloeding.

De beoefening van astraal reizen zoals gepusht in de Kosmische Arena is er een die ten koste van alles moet worden vermeden. In dit astrale rijk zitten we in feite gevangen in een valse God-matrix waar negatieve entiteiten, parasieten, verloren zielen en vervormde energieën (zielfragmenten, gedachtevormen en persona’s van anderen) verblijven. In dit rijk zal de niet-ontwaakte ziel honderden holografische invoegingen tegenkomen die hen doen geloven dat ze communiceren met hun hogere zelf, contact maken met geliefden, getuige zijn van vorige levens, galactische wezens zien, enz. enz.

Wanneer we ons engageren zonder onderscheidingsvermogen te gebruiken, kunnen we door deze entiteiten worden gekaapt en klaargestoomd om een ​​goeroe en prediker van hun leugens te worden. Vele spirituele goeroe’s bevinden zich in de Kosmische Arena zonder zich hiervan bewust te zijn.

Dit is een van de belangrijkste redenen waarom de Kosmische Arena zo is gegroeid. Iedereen kan kan plotseling met Spirit praten en galactische lichttaal channelen. Het is op deze manier ontworpen om de massa te laten geloven in een sprookjeswereld (Kosmische Arena) die niet bestaat.

Wanneer je aangesloten bent op de God-Matrix terwijl je DNA in omgekeerde volgorde loopt, heb je geen toegang tot je hogere zelf of je spirituele gereedschapskist. In plaats daarvan word je verzorgd en geconditioneerd door de wezens die heersen over het 4D astrale rijk.