Loop jij vast ?

 

Dan ben jij welkom bij mij voor coaching.

Wat kan ik je bieden:

De rode draad in jouw leven die je hebt te bekijken. Hoe is jouw leven tot nu toe verlopen en waar en waarom ben je er in vastgelopen ? Waar sta je nu.

Mijn intuïtieve invoelingsvermogen kan je helpen.

Mijn consulten zijn gebaseerd op eigen levenservaring. Ik ben grandioos vastgelopen in het leven. Op een bepaald moment zat ik er bij met het gevoel van: ‘Van mij hoeft het niet meer.’ Alles wat ik doe lukt toch niet. Laat maar. Ik begin er niet meer aan. Door een zeer zware hersenschudding had ik 3 jaar lang zeer ernstige klachten en mindere cognitieve vermogens. Geen enkele therapie wou ik nog volgen en ik zakte steeds dieper weg. De wereld kon mij wat en ik deed niet meer mee aan het leven.

Het omslagpunt ontstond op het moment dat ik mijzelf de ruimte gaf om volledig onderuit te gaan.

Dit is uiteindelijk, hoe gek het ook klinkt, mijn redding geweest.

Ik boorde een nieuwe gezonde levenskracht aan. Puur vanuit mijzelf !