Luciferiaanse agenda

De Luciferiaanse agenda heeft betrekking op satanische rituelen die wijdverbreid zijn op deze planeet en is de basis van de New Age-arena, zij het zeer goed verborgen! Er zijn 13 koninklijke bloedlijnen die in ruil voor het opsluiten van de mensheid en het uitvoeren van de agenda van de duistere elites, onbeperkte rijkdom ontvangen.

​ Deze elitefamilies die de wereld regeren, voeren satanische rituelen uit als een middel om contact te maken met duistere entiteiten en parasieten en deze terug te betalen voor hun rijkdom. Wanneer ze rijkdom ontvangen, moeten ze het duister terugbetalen, hetzij door massaal bloedvergieten (oorlog) of door middel van een privéritueel waarbij meestal het bloed van een kind betrokken is. ​ Deze rituelen cultiveren massale angst in het mondiale bewustzijn en dat van het slachtoffer in een privéritueel.

In deze staat van bestaan ​​worden mensen het offer aan duistere parasieten en entiteiten die zich voeden met hun levenskracht en of zich hechten aan de fysieke lichamen om hun eigen agenda uit te leven en het bewustzijn te manipuleren. Dit is vaak de oorzaak van PTSS en de vele zielen die op psychiatrische afdelingen te vinden zijn!

​ Alle rijkdom die de mondiale elite (13 koninklijke families, popsterren, filmsterren, bedrijven, wereldleiders, kerkleiders enz.) ontvangt, wordt in natura betaald met bloedvergieten en dit, mijn vrienden, is waarom oorlog altijd een essentieel onderdeel is geweest van leven op aarde! Wanneer je geest oproept voor enige vorm van winst, neem je deel aan de Luciferiaanse agenda en dit is waarom er niet zoiets bestaat als een witte heks. ​

De draconische krachten hebben ook een chemische stof nodig die bekend staat als adrenochroom om van vorm te veranderen en de fysieke vorm vast te houden. De draconische krachten gebruiken bij voorkeur adrenochroom van een kind dat onschuldig is en minder beschadigd door zijn ervaringen op aarde. Tijdens rituelen met kleine kinderen wordt deze chemische stof uit de oogbol van een doodsbang kind gehaald. Zonder dat kunnen de duistere krachten niet veranderen in wereldleiders om hun eigen agenda uit te werken! Dit is de reden waarom er op deze planeet dagelijks duizenden kinderen vermist worden.

Bron: Truthseekers