Mijn proces

 

Jaren lang heb ik last gehad van energieën die mijn fysieke systeem ziek maakten. Desalniettemin geloofd ik de boodschappen van engelen, lichtmeesters, buitenaardse wezens etc. Op het moment dat ik nog werkte volgens het traditionele chakra systeem en de God-Matrix verliep alles goed in mijn leven.

Toen ik de keuze maakte om mij vrij te maken van deze energieen ging het mis. Op een ongelooflijke manier heb ik te maken gehad met zware archontische entiteiten en ben ik 2 jaar lang doodziek geweest.

Met grote moeite en inspanning heb ik de energieën kunnen omdraaien in mijn eigen energetisch systeem waarbij ik veel inzichten begon te ontvangen over de New Age wereld en de spiritMeuele wereld. Het heeft een jaar lang geduurd voordat ik volledig hersteld was van al deze energetische ellende.

Toen had ik pas het grote inzicht hoe goed wij in de maling worden genomen door ‘hoge’ energieën waardoor je niet bij de essentie van jouw eigen hart blijft.

God Matrix

Ik kan jou niet healen. Ik kan jou alleen faciliteren en om jouzelf te bevrijden van al deze energieën.