Mijn proces

Jaren lang ben ik actief geweest als energetisch healer. Ondanks het feit dat de energetische consulten uitstekende resultaten opleverden had ik het gevoel dat er ‘iets’ niet klopte. Langzaam maar zeker verloor ik mijn passie voor het werk en ik kwam in zeer zware burn-out terecht. Mijn energetische consulten kon ik niet langer uitvoeren. ‘Iets’ in mij ging volledig in de weerstand. Mijn omgeving snapte er niets van omdat ik zo goed was in mijn consulten.

Geregeld stelde ik kritische vragen t.a.v. de energieën met wie ik samen had gewerkte. Tijdens mijn burn out ging ik op zoek naar antwoorden op mijn vragen. Na een diepgaande burnout en hersenschudding in 2020 en 2021 was ik nog altijd zoekende naar antwoorden op mijn vragen.

In 2022 kreeg ik mijn antwoorden toen ik las dat de chakra’s en kundaline kunstmatige energetische implantaten zouden zijn. Vanzelfsprekend ging ik in de weerstand omdat het zo tegen het verstand indruist. Gedachten als: ‘Je kan toch niet leven zonder chakra’s? Het zijn energiecentra.’ Het gaat in tegen alles wat ik ooit had geleerd. Alle spirituele opleidingen zijn gebaseerd op de chakra’s. De kundalini yoga is er zelfs op gebaseerd. Toch valt er bij mij langzaam een kwartje. ‘Zou dit het zijn waarbij ik voelde dat er iets niet klopte met het healingswerk dat ik verrichtte ?’

Bovendien had ik het gevoel dat het bij mij niet klopte met mijn aarding. Wat ik ook deed om te aarden . . . het lukte simpelweg niet ! Ik had al zo ongelooflijk veel werk hier op verricht, maar ik bleef in de herhaling van trauma zitten. Dat vond ik zeer vreemd. Op een bepaald moment moet je er door heen zijn. Andere healers zeiden dat ik weerstand had om te aarden. Maar dat was het zeer  zekers niet.

Ik had er genoeg van, zoals het in de New Age wereld wordt gebracht, om telkens in een hogere trilling neergezet te worden om daarna weer gedesillusioneerd neer te storten op aarde. Vervolgens gaan we weer met het hele New Age clubje wachten op de eerstvolgende Leeuwenpoort of Sterrenpoort.  Inmiddels voelde ik mij als een hamster in een molentje dat eindeloos door bleef rennen. Uiteindelijk bereik je niets met de dimensies.

‘Hoe lang worden we nu al bezig gehouden met het gaan naar een hogere trilling toe en dimensies ?’ 

Mijn eigen consulten had ik al veranderd. Ik sprak niet meer over dimensies, andere energieën. Tijdens consulten was ik vooral bezig om in de velden te zoeken en aan de persoon voor mij de sleutels te geven om zielscontracten te ontbinden. Dan was het ook klaar met het consult.

Ik verdiepte mij in de materie. Het zijn veelal buitenlandse websites en auteurs en op Indigorevolution vind ik goede informatie over de God-Matrix. Dat was voor mij een volkomen nieuw concept. Langzaam maar zeker begin ik mij te realiseren hoe we allemaal op het verkeerde been zijn gezet en hoe ontzettend we in de maling zijn genomen. Ik ben, zekers, een maand lang bezig geweest om deze informatie tot mij te nemen.

Ik kom terecht op het werk van George Kavassilas. Na intensief leeswerk van drie weken heb ik besloten om mijn chakra’s en kundalini te laten verwijderen. Na 2 jaar fysieke ellende stond ik na 3 maanden behoorlijk stevig op de benen.

Reading en channelen doe ik niet. Wel heb ik de capaciteit om te kunnen schouwen in jouw energetische velden en je te helpen.

De chakra’s en kundalini verwijderen kan veel voor je betekenen. Het is een grondige energetische opschoning van jouw systeem.

Wat het mij persoonlijk heeft gebracht ? Het is stiller binnen in mij (geen Mindcontrol meer), betere werking fysiek lichaam, gezonder, dieper gegrond dan ooit te voren, weinig heldervoelendheid meer, diepere focus, ik wordt niet meer beïnvloed door dimensies, dieper slapen, beter kunnen luisteren naar mijn eigen behoeftes.

De mogelijkheid om te kunnen schouwen in de multidimensionale velden is nog altijd aanwezig. Het is echter, vele malen rustiger en platter.

Hetgeen ik veelal hoor van mensen is:

  • diep gegrond
  • minder fysieke klachten
  • een neutrale levenshouding
  • een stilte in jezelf
  • kalmer
  • beter gecentreerd
  • geen of minder aanhechtingen van energieen
  • geen entiteiten meer
  • dieper slapen