Mindcontrol

Mindcontrol is een onderwerp waar tegenwoordig veel over wordt geschreven. Ook ik heb hierover gelezen. Smartphones, Nanotechnologie, Facebook, Smartdust etc. etc. Ik geloof hier in.

Op mijn eigen wijze werd ik er energetisch mee geconfronteerd. Door mijn proces waarbij ik mij vrij begon te maken van zware energetische (archontische) beïnvloedingen heb ik Mindcontrol, letterlijk, enkele keren bewust mogen waarnemen op een wijze die ik van te voren echt niet had kunnen bedenken.

Jaren lang was ik bezig met een stuk trauma dat ik als kind heb meegemaakt. Mijn moeder heeft mij als kind nooit werkelijk willen hebben en kunnen accepteren. Gedurende mijn leven ontvouwde zich dit trauma binnen in mij. Voor zo ver ik nu weet wist mijn moeder niet 100 % zeker of mijn vader werkelijk de vader was. Oftewel . . . ze was vreemd gegaan tijdens het huwelijk.

Hierdoor was ik niet welkom in de baarmoeder en heeft zij mij op jonge leeftijd (baby, peuter) mishandeld op zeer subtiele manieren. Je kan hier allerlei vragen bij stellen of deze herinneringen kloppen van mij of niet. Dat heb ik zelf ook gedaan. Ik WEET dat het zo is. Vanuit mijn vroegere omgeving heb ik inderdaad vernomen dat er signalen aanwezig waren.

En zelfs als het niet zo zou zijn dan nog had ik de herinneringen in mijn beleving zitten. Tegenwoordig krijg ik steeds meer mijn bedenkingen over wat wel echt is qua herinneringen en wat niet mbt vorige levens. Naar mijn indruk wordt een deel van vorige levens zeer zekers geïmplanteerd. Een soort van collectieve herinneringen, Atlantis, Lemuria die in groepen bij mensen worden ingeplant.  Zekers, die continenten hebben bestaan. Dat weet ik 100 % zeker. Maar of de herinneringen daarvan kloppen allemaal heb ik zeer zekers mijn twijfels over. Daarover schrijf ik later meer. Zolang herinneringen iemand kunnen helen in het Hier en Nu hecht ik er waarde aan.

De mishandeling van mijn moeder bestond uit emotioneel afwijzen / negeren, te laat eten geven en boven alles . . . mij niet lief kunnen hebben. Ze heeft het wel geprobeerd. Daar ben ik van overtuigd. Maar het is haar niet gelukt. Dat is okay.

Jaren lang heb ik geleefd met een grondpatroon in mijn energie dat ik afwijzend was tegenover de wereld:

‘Ik wil niets meer horen, niets meer zien, niets meer voelen’ 

Nou. Dat is niet een werkelijk gezonde basis om te aarden. Dus ik volgde therapie op therapie om hier maar door heen te komen. Op een bepaald moment legde ik het bijltje er maar bij neer want NIETS sloeg aan. Op een bepaald moment moet je er gewoon door heen zijn. Ik voelde dat het niet meer klopte om aan dit trauma te werken. Weggegooid geld bovendien. En hiernaast was ik het, op alle fronten, ook helemaal niet meer eens met dit grondpatroon. Wanneer dit het geval is en het lost zich dan nog niet op…. Wat moet je dan?

De adviezen waren van mensen: ‘Vergeef je moeder. Laat het achter je.’ Allemaal die standaard uitspraken. Natuurlijk klopt dit, maar het resoneerde gewoon niet in mijn systeem.

Inmiddels was ik zo ver dat ik geen haat of wrok had tegenover mijn moeder. Te meer omdat ik haar positie, haar  trauma waarnam en omdat ze te maken heeft gehad met dezelfde entiteiten als ik. Ik had het veld goed geneutraliseerd en ik wou mij niets meer bezig houden met deze lagen. Shit happens.

Ik voelde hierbij dat ik niks ontkende in mijn eigen energetische systeem maar dat mijn omgeving telkens zei dat ik nog iets op te lossen had . . . ‘Nou. Dat zal dan maar zo zijn.’ Ik voelde het niet zo. Ik zat vast. Dat wel ! Maar als je vast zit en je wilt het zo graag oplossen en je blijft dan nog vastzitten dan gaat er iets toch echt niet goed. De motivatie van mijzelf was voor 1000 % aanwezig. Ik ben niet het type om in een slachtofferrol te blijven hangen. Maar ja. Ik bleef wel ergens in hangen. That’s for sure.

Wel realiseerde ik mij dat de basis waarop ik geïncarneerd was niet zo prettig was. Maar ja. Wat moet je er dan aan doen nog als niets helpt ? Te vaak deed ik de uitspraak (die ik nu pas werkelijk begrijp):

‘Ik wordt gevangen gehouden in dimensies. Dit trauma is niet meer van mij, maar ik ervaar het wel.’

In 2022 begon ik mijzelf vrij te maken van zware archontische energieen. Jaren lang was ik al niet meer bezig met het grondpatroon ‘Ik wil niets meer horen, niets meer zien, niets meer voelen.’ Ik was op weg van de sauna naar huis toe en ik was rustig aan het rijden over een B-weggetje. Mooi weer. Zon die schijnt en zo. Niks te klagen.

Plotseling viel, in een keer een zware deken, van energie, over mij heen en de gedachte schoot door mij heen:

‘Ik wil niets meer horen, niets meer zien, niets meer voelen. ‘

Huh ???? Ik was stom verbaasd ! Waar komt dit nu in een keer vandaan ? Ik was hier absoluut niet mee bezig en de sauna dag was prettig ! ‘Dit is niet van mij !’ realiseerde ik mij. Dit wordt binnen gebracht in mijn systeem.

Ik zette de auto in de berm neer en ging mijn energieveld bestuderen. Even lopen langs de kant van de weg. Dan kan ik meer helder voelen. Aan de rechterkant van mijn hoofd ervoer ik duidelijk implantaten en dat de gedachtes werden geïmplanteerd. Er werd een poging gedaan om het traumaprogramma te heractiveren. Ik was compleet verbijsterd aan alle kanten ! ‘Dit kan niet waar zijn toch? Shit man! Shit ! Shit ! Shit Dit verzin ik toch niet.’

Rustig bekeek ik de energieën en hoe het werkte in mijn energetisch systeem. Het waren archontische energieën waarbij de implantaten er in gezet werden. Pas een half jaar later kreeg ik deze implantaten / archontische jas werkelijk in beeld tijdens een workshop.

Verbijsterd realiseerde ik mij dat op deze wijze dus ook Mindcontrol plaats vindt. Al die negatieve energieën, al die zware dingen die zijn niet van mij. Die worden aangewakkerd en gevoed. Voor mij was het een zeer helder moment om waar te nemen. Zo zwaar als dat ik in de energie kan zitten dat ben ik helemaal niet. Simpelweg niet. Van mijzelf ben ik eigenlijk simpel en leef graag zo licht mogelijk. Maar ja goed…… na 2 jaar bezetenheid (die god zij dank oplost) en het ontbinden van zielscontracten was daar weinig van over.

Nu was ik er toe in staat om dit waar te nemen omdat de eerste bevrijding van energieën plaats aan het vinden was. Hierdoor kon ik het gaan leren waarnemen. Nooit van mijn leven was ik op deze ervaring gekomen die ik recent had meegemaakt. En die archontische energieën zijn slim. Overleden mensen kan een gemiddeld iemand waarnemen, maar die archontische energieën worden door weinig mensen waargenomen.

Nu goed……. ik heb nog meer voorbeelden van dit soort ‘grappen’ en programma’s waargenomen. De frequenties waarmee ze gewoon in je hoofd lopen te rotzooien en jij depressief wordt gemaakt. Zeker weten dat dit bij iedereen gebeurt alleen op andere lagen.

Deze ervaringen gaan hier geplaatst worden nog. Ik zal de frequentiebanden ook nog eens uittekenen. Zal het zo simpel mogelijk en tot in de kern beschrijven. Maar die opmerking: 99 % van wat je denkt is niet berust op waarheid klopt. Maar die gedachten worden dan ook aangestuurd. En op een dieper niveau dan dat ik in eerste instantie kon bedenken.

Nog uit te werken:

  • frequentiebanden achter bij het hoofd waar de energieen toeslaan
  • waarom mensen naar 1 specifieke leraar toe worden getrokken. Veelal karmische band
  • groepsenergie (channelings) die verlopen via de implantaten
  • overname van buitenaardsen door Greys en o.a. Draconiers. Die werken energetisch heel specifiek
  • het duister dat iedere ziel met zich meedraagt transformeren en daarmee de verbonden zielen uit jouw energieveld bevrijden
  • de collectieve energieen waar ik mee verbonden was afgelopen 2 jaar waardoor ik helemaal door het lint ben gegaan
  • hoe de archontische jassen het fysieke lichaam helemaal kunnen blokkeren en doodziek maken

 

Anyway…. neem niets zo maar aan. Het ervaringen. Het hoeft niet te resoneren. Blijf altijd bij jezelf. Ik schrijf het ook voor mijzelf op om het e.e.a. in beeld te brengen en bewust te verwerken zodat ik begrijp hoe het zo ver heeft kunnen komen met mij.

Innerlijke processen