Mindcontrol

Wat de meeste mensen op deze planeet niet beseffen, is dat hun geest niet van henzelf is! De duistere elite heeft niet alleen honderden etherische apparaten in jullie energievelden geplant, ze hebben ook jullie gedachtevormen, daaropvolgende emoties en geloofsystemen gevormd door massale circulatie van leugens en bedrog. ​ Het duister heeft anti-menselijk gedrag gecreëerd door het collectieve bewustzijn te kapen.

Hun Mindcontrol-systemen, waaronder massale aanvallen met laagfrequente scaler-golven, hebben angst, verslaving, ziekte en in sommige gevallen onomkeerbare schade aan het menselijk zenuwstelsel veroorzaakt. ​ Ze gebruiken etherische wapens, elektronische microchips, nanotechnologieën (covid jab) en elektromagnetische golven (1G-5G) om de hersengolven, denkprocessen, emoties en besluitvormingsvaardigheden van mensen te beheersen, wat een vorm van psycho-spirituele oorlogsvoering is. ​

Anorganische machinerie wordt vanaf de geboorte in de vele lagen van het etherische lichaam geplaatst, waarvan sommige persoonsgebonden zijn en sommige complexe systemen die zijn ontworpen om het menselijk lichaam op wereldschaal te infiltreren en het homeostatische ritme van het lichaam te verstoren, wat kan leiden tot hersenen. en storingen van het immuunsysteem. ​ Het menselijk ras wordt aangevallen en dit gebeurt al honderdduizenden jaren.

Op het moment dat je deze technologie verwijdert, zul je pas realiseren in hoeverre je zelf onder controle bent geweest. We leven in een gesimuleerde realiteit die op meer manieren naar jou wordt teruggekaatst dan jouw geest tot nu toe kan doorgronden.