Nano emmer

 

Iedereen in deze tijd heeft nanobots en morgellons in het lijf. Ook als je ongevaccineerd bent.

Deze nanobots en morgellons komen, op allerlei manieren, ongemerkt binnen via chemtrails, voeding, drinkwater en shedding.

Wat is de nano emmer ?

De nano emmer is een speciale emmer waar koperdraad om heen is gewikkeld. Met een adapter wordt een magnetisch veld neer gezet volgens de leer van George Lakovshy Het koper rondom de emmer creëert een magnetisch veld (coil) die als het ware de nano-deeltjes als een magneet naar buiten trekt. In de emmer zit een mengsel van biologische witte natuurazijn in combinatie met ruw Guereande zeezout.

Een nano emmer voetenbad duurt maximaal twee uur. Via kinesiologie wordt getest hoe lang je het voetenbad hebt te ondergaan. Gemiddeld is dit anderhalf uur tot maximaal 2 en een half uur.

Omdat dit proces een hele reorganisatie in je lichaam teweeg brengt,  is het belangrijk dat je in de dagen daarna je rust neemt en veel water drinkt. Tegelijkertijd kan er ook een soort helderheid worden waargenomen. Naast het feit dat nanobots opschonen vindt er ook een diepgaande opschoning plaats van niet medische implantaten en jouw lichtlichamen. Er vindt een diepgaande spirituele opschoning plaats.

Meebrengen

Wil je 6 liter biologische witte natuurazijn (Albert Heijn) mee nemen en een handdoek ?

Meer informatie? Mail naar info@edithnijhuis.nl of bel naar 06 57 319904

Ervaring met de nano emmer

1. Tijdens de behandeling merkte ik vooral dingen in mijn hoofd. Ik zag kleuren van licht als ik mijn ogen sloot, speciale oude (buitenaardse?) tekens, een soort van spinnenweb over mijn brein dat weg werd gehaald. Kort gezegd een soort van mediatie of lichte trip. Later die dag was is nog een beetje wazig en had last van hoofdpijn, ik heb daarbij veel water gedronken.
2. Niet wakker geworden met hoofdpijn. Wel last van een jeukend plekje op mijn arm.
3. Heel erg moe, ik doe het rustig aan vandaag
4. Ik voel me vandaag geheel klachtenvrij.

Ervaring 

Hoi. Ik heb 4 dagen hoofdpijn gehad en ik had pijnscheuten in mijn rechterarm. Ik ben erg moe geweest en de eerste dag na het voetenbad had ik gewoon moeite met lopen. Duurde gelukkig maar 1 dag. Nu, na anderhalve week voel ik mij beter. Ik ben merkbaar helderder geworden.

Ervaring

Mijn hoofd is veel rustiger. Mijn voeten tintelen nog steeds. Ik wacht het even af, ik voel dat er veel is gebeurd. Later laat ik je meer weten.