Negatieve buitenaardse agenda (NAA)

Negatieve buitenaardse agenda (NAA)

De negatieve buitenaardse agenda (NAA) houdt zich bezig met volledige controle over deze planeet en iedereen die hier woont. Ze bereiken dit door middel van bio-oorlogstechnologieën, waaronder holografische realiteiten, apparaten voor mind control en het gebruik van kunstmatige intelligentie (AI). ​

Deze wezens zijn psychopaten die geen empathie, gevoelens of spijt hebben. Ze zijn in wezen zielloos omdat ze hun verbinding met de godsbron in zijn geheel hebben verloren en in plaats daarvan afhankelijk zijn geworden van de energieën van anderen als hun voedselbron. Ze zijn niet in staat om in fysieke lichamen te incarneren, dus leven ze hun leven door een menselijke vorm door het bewustzijn van alle wezens te beheersen. ​ Ze zijn zeer intelligent en als het op technologie aankomt, zijn er maar weinig rassen die hen kunnen evenaren!

Ze vallen planeten binnen en hybridiseren en klonen de soort voor eigen gebruik en veroorzaken een bloedbad in hun kielzog en massale vernietiging van het leven. Ze geven om niets anders dan controle en macht. Zij zijn de gevallenen die zichzelf als goden willen herscheppen en het multiversum willen beheersen. ​ Ze gebruiken een scala aan etherische wapens om de mensheid op te sluiten en aan te vallen en veroorzaken ziekte, ziekte, oorlog, hongersnood, vroegtijdige dood, angst, armoede en een hele reeks meer. Ze zijn echter niet te vrezen! De valse gevangenis rond de aarde is afhankelijk van het menselijk ras dat in slaap blijft en wij slapen niet meer!