Oogsten van sexuele energie

Het oogsten van onze seksuele energieën (creatieve energie) is een hoofddoel van de negatieve buitenaardse agenda. Onze creatieve energieën stellen ons in staat om ons leven weer op te bouwen na vernietiging en ze zijn de fundamentele bouwstenen van of zielessentie en eigenlijk de natuur. ​ Door seksuele energieën te oogsten en buitenaardse technologie te gebruiken om onze eigen energievelden te manipuleren en te vervormen, creëren ze een splitsing in de mannelijke en vrouwelijke energieën die leidt tot een enorme onbalans in het collectieve bewustzijn.

De mannelijke en vrouwelijke energieën zijn de bouwstenen van de HELE schepping en wanneer we in balans zijn, bestaan ​​we binnenin het eenheidsbewustzijn, opererend vanuit onze hartruimte en dienstbaar zijn aan anderen. ​ Het oogsten en manipuleren van onze seksuele energieën heeft een catastrofale scheur in de vereniging van de schepping veroorzaakt. Op aarde zien we dit door de kloof tussen man en vrouw, de onevenwichtigheden in de mannelijke en vrouwelijke vorm waar vrouwen als minder worden gezien, als fokkers en alleen voor seksueel genot worden gebruikt.

​ Het duister heeft ook onze seksuele energieën gebruikt om seksuele roofdieren, barbaarse praktijken in religie en besmetting in de vereniging van mannelijke en vrouwelijke seksualiteit te creëren, die is gebruikt als een middel om de weg vrij te maken voor de transgenderrassen (nieuwe wereldorde). Je seksuele energieën zijn fundamenteel voor het evenwicht in je eigen energievelden. ​ ​ De vrouwelijke energieën hebben betrekking op intuïtie, opvoeding en bescherming, terwijl de mannelijke energieën betrekking hebben op leiderschap, actie, kracht. Een man heeft evenveel vrouwelijke energie als een vrouw en een vrouw heeft evenveel mannelijke energie als een man.

Deze energieën zijn de bouwstenen van wie we in onze kern zijn. Het duister gebruikt seksuele matrixnetwerken om onze seksuele codes (energieën) omgekeerd te laten werken en om de seksuele energieën uit ons veld te kapen en over te hevelen, wat voorkomt dat orgastische energie culmineert in de hartruimte en zich uitbreidt naar de pure liefde van verbinding en eenheid. Dit is een satanische praktijk en wekt anti-levensovertuigingen in de menselijke psyche.

Bron: Truthseekers


Icoon voor Geverifieerd door de community