Praktijkvoorbeelden

Enkele voorbeelden uit de praktijk:

Ilse, een jonge vrouw van 21 jaar heeft, vanaf kinds af aan, buikpijn en chronische vermoeidheid. De buikpijn is altijd zeurend aanwezig. School houdt ze nog net vol, verder is er weinig ruimte voor leuke activiteiten. De lamlendigheid overheerst. Tijdens het gesprek komt naar voren dat ze er 1 is van een tweeling. Haar ongeboren broertje is in de eerste 3 weken van de zwangerschap losgelaten uit de baarmoeder.

De energie van haar ongeboren broertje is nog altijd bij haar aanwezig en hierdoor wordt de vrouw beïnvloed. Na contact met deze ziel wordt hij weggebracht. De vrouw heeft sindsdien geen buikpijn meer en veel meer levensenergie beschikbaar. Volledig fysiek en energetisch herstel neemt uiteindelijk 3 maanden tijd in beslag.

 

Twee broertjes van 5 en 7 jaar hebben iedere dag grote ruzie met elkaar. De grote broer overheerst het jonge broertje constant, lokt hem uit en terroriseert hem. De moeder is wanhopig en moet dagelijks alles doen om de twee uit elkaar te houden en de gemoederen te sussen.  In hoger bewustzijn zie ik dat ze in een oorlog, al vechtend met elkaar, zijn overleden. In deze trillingen zijn beide zielen overgegaan. Ik neutraliseer het energieveld.

Drie weken later krijg ik telefoon van de moeder die laat weten dat beide broers nu op een gezonde manier, met elkaar om gaan. Ze is opgelucht en verbaasd over het resultaat. De zoontjes kunnen rustig spelen met elkaar en kibbelen op een normale manier. Er is veel minder stress aanwezig in het gezin.

 

Een moeder heeft een zoontje, genaamd Niels. Haar zoontje gedraagt zich niet vriendelijk tegen over zijn moeder. Hij valt fel uit tegen haar, zit vaak op zijn kamer en laat af en toe, ronduit, vijandig gedrag zien. Het lijkt er op alsof Niels niets van zijn moeder wil weten. Het is opvallend dat Niels dit gedrag alleen naar zijn moeder richt. Tegen over zijn zusje, vader en andere mensen is hij heel anders in zijn doen en laten. In hoger bewustzijn neem ik een vorig leven waar waarin de moeder verpleegkundige is. Zij geeft, per ongeluk, een gewonde soldaat een transfusie met een verkeerde bloedgroep. Hierdoor komt de soldaat te overlijden. Dit vorig leven wordt verwerkt.

Twee weken later ontvang ik een mail dat de vijandigheid van het zoontje vele malen minder is en er rust is ontstaan tussen moeder en zoon. De moeder schrijft: ‘Het is net alsof hij jonger is geworden. Alsof er iets ouds in zijn gezichtsuitdrukking weg is.’ Haar zoontje staat meer open voor de goede bedoelingen en zorg van zijn moeder. Hij werkt haar niet meer tegen en toont meer initiatief.

 

Een jonge man, Rob, heeft het gevoel dat hij niet goed geaard is. Wat hij ook doet, hij blijft zich niet gegrond voelen. Na het openen van zijn energieveld maak ik contact met zijn ziel vooraf aan de incarnatie. Hierbij zijn enkele bedenkingen aanwezig zijn om deze incarnatie volledig aan te willen gaan.

Na communicatie met zijn ziel, een reis door de kosmische velden en het overzien van zijn overtuigingen kan de energie van zijn ziel dieper geïntegreerd en geankerd worden. Na deze sessie volgt een tweede sessie op dieper niveau waarbij zijn emotionele gevoelslichaam dieper wordt geïntegreerd. Na deze twee sessies staat hij enthousiaster en steviger in het leven en is hij dieper in verbinding is met zijn gevoel. Hij kan beter beslissingen nemen, er is minder aarzeling aanwezig.

 

Een moeder belt mij op omdat Linn, eentje van een tweeling, al anderhalve week non stop aan het krijsen is. Ze vraagt zich af of Linn ergens pijn heeft. Ik stem af op Linn en ze laat weten dat ze ontzettend boos is omdat ze weer voor Suus moet zorgen en dat ze haar eigen leventje niet kan leiden. Ik vraag meer informatie op en kom terecht in vorige levens en kosmische velden waar Linn altijd de zorg voor Suus heeft. Ik neutraliseer deze velden. Linn laat ik even flink door de emoties heen gaan en haar woordje doen. Ik geef de moeder wat opvoedingstips. Linn heeft een grote hekel er aan dat haar nageltjes geknipt moeten worden en daarbij worden haar vingertjes net iets te hard vastgepak. Verder vind ze het Zoemding (geluid van de baarmoeder) erg leuk en houdt ze van het inbakeren. Het zijn verder twee tevreden kindjes.

De volgende dag krijg ik bericht binnen via Whatsapp:

zonder huilen hebben ze geslapen tot 4 uur toen de fles en daarna weer geslapen!! Joepie!! Dank je wel