Reacties

De wervelstorm die opgang is gebracht (emoties, energie, overtuigingen) door jouw behandeling is weer wat meer tot rust gekomen. Er is veel emotie vrijgekomen en de nieuwe energie in mijn lijf integreert zich stap voor stap…..Voel langzaam weer meer eigenwaarde en kracht.

 

Ha Edith, het gaat goed. Het is bijzonder te voelen dat ik nog meer verbonden ben met de aarde. Alsof de energie meer door mijn voeten stroomt. Bedankt voor alles. Ik zal de opname vanavond uploaden💕

 

Wat ik ook nog kwijt wil is het volgende. Sinds jouw healing bemerk ik een verandering in mij wat assertiviteit betreft. Het is net of er een knop om is gegaan. Als iemand lelijk doet tegen mij of een vervelende opmerking die niet goed voelt, reageer ik “lelijk” terug. In ieder geval zeg ik er meteen wat van. Ik denk steeds..he ben ik dat? Ik word dus feller en mijn baas noemt mij al Christa 2.0. hahah. Dit heeft ongetwijfeld te maken met die dominantielijn die je hebt weggehaald bij mij.

 

en nu ik je toch spreek….. jouw healing tussen de band van mij en mams….ik merk dag en nacht verschil…het zware gevoel dat ze in mijn nek hijgt is weg….al een hele tijd, er is degelijk iets veranderd en ben je daar heel dankbaar voor, had je dit al eerder willen vertellen maar wou even afwachten of dit zo bleef en dat doet het dus

 

Goedemorgen Edith, ik wilde toch nog even iets met je delen en vragen nav onze sessie. De relatie is over, we gaan het de kinderen vertellen. Reuze moeilijk en pijnlijk. De ruimte bij Arnold was er vanaf het begin af aan al niet en ik was totaal overvallen. De manier, waarop het verlopen is, is voor mij onbegrijpelijk. Ik had toen ik bij jou was voor de sessie nog wel vertrouwen, hoop dat de relatie goed zou komen om er samen te werken aan onze ontwikkeling.

De opname van de sessie heb ik teruggeluisterd en hoorde zelf ook al de twijfel in mijn stem en het patroon om te denken dat het ‘goed’ moet komen met onze relatie. En hoorde ook bij jou duidelijk het gevoel dat het niet goed zou komen op de manier als partners. Ik denk dat je gelijk hebt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het heeft mij veel inzichten gegeven. Voelde mij wel lichter en vrijer, maar nu overheerst er een zwaar gevoel op mijn hart. Heb net de sessie nog teruggeluisterd en is verhelderend

 

Hartelijk dank voor de healing. Merel heeft afgelopen nacht doorgeslapen! Erg wonderlijk en heel fijn. We zijn benieuwd hoe het verder gaat met haar maar hebben er een goed gevoel over.

 

Het gaat super! Ewald en Sam hebben die grote ruzies niet meer die er altijd waren. Het scherpe van de sfeer is er af. Ze gaan nu op een normale manier met elkaar om en kibbelen nog wel eens. Maar de haat en nijd die er was is er vanaf. Ik ben er veel geruster op om ze samen te laten spelen en hoef niet telkens in te grijpen. Echt, ik kon het amper geloven, na 3 weken is het nog steeds goed.