Reis naar Lemuria, zaterdag 19 maart

Zaterdag 19 maart kun je deelnemen aan de workshop ‘Reis naar Lemuria’ deelnemen

Lemuria is een tijdsperk op aarde voor de tijd van Atlantis. De vijfde chakra (gerelateerd aan onze keel), is gelegen in het gebied genaamd Mount Shasta, Noord-Californië. Hier heeft de Lemurische beschaving zich gevestigd en herstelt in een stad die men Telos noemt. Deze beschaving bevindt zich in de vijfde dimensie waardoor de in de oudheid heilige plekken en tempels er in deze dimensie nog altijd zijn. Je hebt hier toegang tot multidimensionale gangen en tunnels en ingangen waar energie uit de kosmos de Aarde binnenkomt.

Aanvangsttijd:  binnenkomen vanaf 10.30 uur. Om 11.00 uur beginnen we. Rondom 16.30 uur zijn we klaar.

Wat gaan we doen ? Iedere deelnemer ontvangt een korte reading waarbij het persoonlijke thema zichtbaar wordt. Jouw Lemurische energie wordt neergezet in het gezamenlijke energieveld. De energie van Lemuria wordt geopend. Jouw herinneringen aan Lemuria zullen geactiveerd worden en jouw Lemurische Lichtlichaam versterkt. De energieën van alle deelnemers werken met elkaar samen hetgeen een extra power geeft. Er wordt multidimensionaal gewerkt.

Wat gebeurt er? Wat ontvang je? De harmonie van Lemuria ontvang je terug in je systeem.

Je komt meer tot je zelf en bent dieper geaard. Ter afsluiting doen we een gezamenlijke transmissie om jezelf stevig te gronden in jouw lichaam.

Wat mag je meenemen:  jezelf ;-), een zacht dekentje, sloffen, krachtvoorwerpen. Alles dat comfortabel voor jou voelt. Iets voor de Pot Luck Lunch.

Voor koffie, thee, water en lichte versnaperingen wordt gezorgd.

De energieën tijdens dit soort workshops worden als intens ervaren. Houd er rekening mee dat je enkele dagen nodig kan hebben om de opschoning energetisch goed te kunnen verwerken.

Maximum aantal deelnemers: 5

Deelnamekosten: 100 euro per persoon

Locatie: Rekken

Belangstelling ? Stuur een mail naar info@edithnijhuis.nl of bel naar 06 – 57 319904