Vitaliseren van water

Gezondheid staat bij ons allemaal hoog op de agenda. Een goede gezondheid moet je koesteren en vandaar dat we tegenwoordig bewust omgaan met onze voeding en onze manier van leven. In dit maatschappelijk belangrijke thema is ons drinkwater helaas nog vaak een ondergeschoven kindje. Hiermee doen we ons zelf behoorlijk tekort. Water is een essentieel onderdeel van ons lichaam en we kunnen eenvoudigweg niet zonder. Dus waarom niet investeren in ons drinkwater? Hiermee investeer je, namelijk, direct in je eigen gezondheid.

Het water zoals dat bij ons uit de kraan komt kan vitaal water worden. Je kan ook jouw kraanwater vitaliseren. Dit klinkt heel ingewikkeld, maar dat is het zeker niet. Allereerst is het goed om te weten wat vitaliseren nu precies is.

Afbeelding van leiding water: 

Hier kun je water zien voor het vitaliseren. De samengeklonterde mineralen zijn goed te zien –

als gevolg van hoge druk in de waterleiding. En veel onnatuurlijke rechte en haakse lijnen veroorzaakt door elektromagnetische straling.
voor het vitaliseren

 

 

Afbeelding van gevitaliseerd water Water neemt na vitaliseren natuurlijke vormen aan.

Op de onderstaande foto’s zie je kraanwater na vitaliseren door Acqua Ouro Boros vitaliser
na het vitaliseren

 

De uitleg

Wij nemen je mee terug naar de basis van water. Om precies te zijn naar water in haar puurste vorm. Een goed voorbeeld van water in haar puurste vorm is het smeltwater dat vanuit de bergen in een beek of riviertje haar weg naar beneden vindt.

De structuur van dit water is heel anders dan de structuur van ons drinkwater. Het smeltwater vanuit de bergen heeft immers alleen maar met natuurlijke omstandigheden te maken. Het moge duidelijk zijn dat dit met ons drinkwater niet het geval is. Denk hierbij aan processen als het op -en doorpompen van water, behandelen van water door middel van bestraling, filtering van water, enzovoort. Al deze processen breken de oorspronkelijke structuur van water af en gaan uiteindelijk ten koste van de kwaliteit van het water. Ons kraanwater bevat voor de gezondheid schadelijke trillingen.

Vitaliseren houdt, in feite niets anders, in dan dat we deze oorspronkelijke structuur weer terugbrengen in ons drinkwater

Door middel van het vitaliseren van ons water worden schadelijke trillingen uit het water verwijderd en dit komt uw gezondheid uiteraard ten goede.

Leliveld vitalisers zorgen ervoor dat ons kraanwater de structuur van water naar haar oorspronkelijke bergbeek structuur brengt, zoals het in de natuur is. De geordende structuur van vitaal water betekent dat het lichaam van energie wordt voorzien. De eenvormige watermoleculen die deze structuur vormen verstoren elkaar niet en trillen samen met één frequentie, dat wil zeggen, ze resoneren, produceren veel meer energie dan met chaotische bewegingen. Dat is makkelijk te zien onder de microscoop en te proeven in de zachte smaak van het water.

Maak bronwater van je kraanwater

Met een vitaliser maak je op een heel eenvoudige manier bronwater van je kraanwater. Een vitaliser is geen ingewikkeld apparaat dat technische kennis vereist. Vitalisers zijn klein en handzaam en makkelijk op je waterleiding te installeren. Leliveld vitalisers hebben geen onderhoud nodig en het roestvaste staal zorgt ervoor dat een vitaliser een leven lang mee gaat.

Voor de volledigheid zetten we hier een aantal voordelen van de vitaliser op een rij:

  • Ontgiften van het lichaam
  • Verbeteren van het immuunsysteem
  • Betere hydratatie van het lichaam
  • Ontlasten van de lever en de nieren en betere doorbloeding
  • Verbetering van de weerbaarheid tegen straling zoals WiFi en UMTS
  • De smaakt wordt zachter
  • Gezond voor huid en haar