Vitaliseren van water

Gezondheid staat bij ons allemaal hoog op de agenda. Een goede gezondheid moet je koesteren en vandaar dat we tegenwoordig bewust omgaan met onze voeding en onze manier van leven. In dit maatschappelijk belangrijke thema is ons drinkwater helaas nog vaak een ondergeschoven kindje. Hiermee doen we ons zelf behoorlijk tekort.

Water is een essentieel onderdeel van ons lichaam, we kunnen niet zonder.

Dus waarom niet investeren in ons drinkwater? Hiermee investeer je, namelijk, direct in je eigen gezondheid.

Het water zoals dat bij ons uit de kraan komt kan vitaal water worden. Je kan jouw kraanwater vitaliseren. Dit klinkt heel ingewikkeld, maar dat is het zeker niet. Het is goed om te weten wat vitaliseren nu precies is.

Afbeelding van leiding water: 

Hier kun je water zien voor het vitaliseren. De samengeklonterde mineralen zijn goed te zien –

als gevolg van hoge druk in de waterleiding. Veel onnatuurlijke rechte en haakse lijnen veroorzaakt door elektromagnetische straling.
voor het vitaliseren

 

 

Afbeelding van gevitaliseerd water 

Water neemt na vitaliseren natuurlijke vormen aan

Op de onderstaande foto zie je kraanwater na vitaliseren door de Acqua Ouro Boros vitaliser
na het vitaliseren

 

De uitleg

Wij nemen je mee terug naar de basis van water, naar water in haar puurste vorm. Een goed voorbeeld van water in haar puurste vorm is het smeltwater dat vanuit de bergen in een beek of riviertje ontspringt en haar weg naar beneden vindt.

De structuur van dit water is heel anders dan de structuur van ons drinkwater. Het smeltwater vanuit de bergen heeft met natuurlijke omstandigheden te maken. Met ons drinkwater is dat niet het geval. Denk hierbij aan processen als het op -en doorpompen van water, behandelen van water door middel van bestraling, filtering van water, etc. etc. Al deze processen breken de oorspronkelijke structuur van water af en gaan uiteindelijk ten koste van de kwaliteit van het water. Ons kraanwater bevat voor de gezondheid schadelijke trillingen.

Vitaliseren van water houdt dat we de oorspronkelijke structuur weer terugbrengen in ons drinkwater

Door middel van het vitaliseren van ons water worden schadelijke trillingen uit het water verwijderd en dit komt jouw gezondheid ten goede.

Leliveld vitalisers zorgen ervoor dat ons kraanwater de structuur van water naar haar oorspronkelijke bergbeek structuur brengt, zoals het in de natuur is. De geordende structuur van vitaal water betekent dat het lichaam van energie wordt voorzien. De eenvormige watermoleculen die deze structuur vormen verstoren elkaar niet en trillen samen met één frequentie, dat wil zeggen, ze resoneren, produceren veel meer energie dan met chaotische bewegingen. Dit is gemakkelijk te zien onder de microscoop en te proeven in de zachte smaak van het water.

Maak bronwater van je kraanwater

Met een vitaliser maak je op een eenvoudige manier bronwater van je kraanwater. Een vitaliser is geen ingewikkeld apparaat dat technische kennis vereist. Vitalisers zijn klein en handzaam en makkelijk op je waterleiding te installeren. Leliveld vitalisers hebben geen onderhoud nodig en het roestvaste staal zorgt ervoor dat een vitaliser een leven lang mee gaat.

Voor de volledigheid zetten we hier een aantal voordelen van de vitaliser op een rij:

  • Ontgiften van het lichaam
  • Verbeteren van het immuunsysteem
  • Betere hydratatie van het lichaam
  • Ontlasten van de lever en de nieren en betere doorbloeding
  • Verbetering van de weerbaarheid tegen straling zoals WiFi en UMTS
  • De smaakt wordt zachter
  • Gezond voor huid en haar

Voor iedere vitaliser geldt dat een goede keuze voor de juiste vitaliser van belang is. Dit kan per bedrijf, per omstandigheid verschillen. We nemen hiervoor de tijd en er is altijd een deskundig antwoord aanwezig.

Wil je meer informatie bel gerust naar 06 57 319904 of mail naar info@edithnijhuis.nl