Workshop Multidimensionaal healen zaterdag 19 maart

Zaterdag 19 maart kun je deelnemen aan de workshop Multidimensionaal healen

Deze workshop is bedoeld voor de gevorderde healer / coach. Je hebt de nodige vaardigheden in huis. Bij voorkeur heb je bij mij een consult of workshop gevolgd en ben je bekend met mijn werkwijze. Of bel even van te voren met mij of je kan aansluiten.

Om maatwerk te garanderen is er plek voor 3 mensen.

Thema’s die aan de orde zullen komen zijn: het intunen op een energie, het aardse veld en / of het kosmische veld, het vergroten van het energieveld met de bijbehorende thema’s, kosmisch trauma, de sleutelwoorden zoeken om de energie te verbreken, het veld vasthouden voor de cliënt, de bijbehorende aanhechtingen loslaten, de energieën laten uitresoneren, de frequentie vasthouden van een dimensie om wezens hun werk te laten verrichten, dimensies verbinden, ankeren van de energie, de dimensies goed afsluiten, tijdslijnen, voorouderlijke lijnen, de cliënt aarden en stevig bij je zelf blijven.

Het klinkt allemaal simpel. In de praktijk vraagt het de nodige oefening, ervaring en goed invoelingsvermogen om dit te kunnen bewerkstelligen.

De vorm van deze workshop is geheel vrij. We gaan vooral praktisch werken. We starten met het opbouwen van een energieveld zodat iedere deelnemer in een staat van bewustzijn is dat hij of zij zo goed mogelijk helder kan waarnemen in de energievelden.

Vooraf aan de workshop hebben we contact waarbij jij uitlegt waar jij tegen aan loopt tijdens healingswerk in de praktijk.

Tijdens de workshop zal op vragen ingegaan worden en wordt uitleg gegeven hoe je kan transformeren in de dimensies.

Aanvangsttijd:  binnenkomen vanaf 10.30 uur. Om 11.00 uur beginnen we. Rondom 16.30 uur zijn we klaar.

Wat mag je meenemen:  jezelf ;-), een zacht dekentje, eventueel sloffen, krachtvoorwerpen als je dat fijn vindt. Alles dat comfortabel voor jou voelt. Iets voor de Pot Luck Lunch.

Voor koffie, thee, water en lichte versnaperingen wordt gezorgd.

De energieën tijdens dit soort workshops worden als intens ervaren. Houd er rekening mee dat je enkele dagen nodig kan hebben om de opschoning energetisch goed te kunnen verwerken.

Maximum aantal deelnemers: 3

Deelnamekosten: 100 euro per persoon

Locatie: Rekken

Belangstelling ? Stuur een mail naar info@edithnijhuis.nl of bel naar 06 – 57 319904